2016. november 24., csütörtök

Az Ön-Kapcsolódás Ereje



Szerelem szerelem után (Derek Walcott)
Eljön az idő,
amikor ujjongva ünnepled érkező önmagad
saját ajtódnál, saját tükrödben,
a mindkettőtök egymásra mosolyog,
s azt mondja, ülj ide. Egyél.
Újra megszereted az idegent, aki magad voltál.
Adj bort. Adj kenyeret. Add vissza szívedet
önmagának, az idegennek, aki szeretett
egész életedben, akire fütyültél
egy másikért, aki kívülről ismer.
Vedd le a polcról a szerelmes leveleket,
a fényképeket, a csüggedt cédulákat,
hámozd ki önnön képed a tükörből.
Ülj le. Gyönyörködj életedben.


Dolgoztam egy Drága Kliensemmel, aki elég régi motoros önmunkás, és nemkevés másféle terápiás folyamatban is részt vett már. Egy ideje nagyon mélyre került, teljes erejével élte élete összes fő mintáját, sémáját, önpusztított, többször hallottam tőle, hogy meg akar halni, annyira elege van. A Minta irányítja, és egy Marionett bábunak érzi magát. Persze ezerrel próbált megszabadulni a mintától, ami ettől még inkább erősödött, és a vele járó függőségek, kényszerek szintén. Amitől persze még inkább gyűlölte magát, és még tovább veszítette az Erejét.

Ma személyes konzultáción találkoztunk, annyi időt szánva rá, amennyire szüksége lesz. És kb. 2 óra után történt valami, amit a Szeretet Varázspálcájának neveztem el. Olyan sugallatot kaptam, hogyan tudhatok benyitni hozzá, hogy végre MEGESSEN A SZÍVE SAJÁT MAGÁN, hogy végül beleengedődött abba a gyűlölt, fájdalmas testérzetkupacba, amitől világ életében menekült. Egy magányos, tehetetlen kisfiúé volt az érzetcsomag, akivel eddig sosem volt alkalma ebben a minőségben találkoznia. Hiába tudta fejben, hogy benne kéne maradnia az érzetben és meg kéne szeretgetnie, ez nem tudott megtörténni. És ahogy most megnyílt a Szíve saját maga felé, elcsendesedett, én pedig csak néztem. Aztán gyengéden átfogtam a két kezét, így az én szeretetemmel is tartottam. Egy ponton kérdeztem valamit, annyit mondott, hogy hagyjam még, mert folyamatosan jönnek föl az emlékek, a képek. Hagytam. Megvártuk a végét, amikor is kinyitotta a szemét. Egy másik embert láttam ott ülni. A Szeretet Ereje Átégette az Életvonalát - én így fogalmaztam meg magamnak, ami történt.
Kíváncsi vagyok a folytatásra, de úgy érzem, ma újra megtalálta az Erejét. Hálás vagyok a Sugallómnak, hogy így vezet. <3

Pár nappal később ezt kaptam tőle:  „Hihetetlen milyen változások vannak bennem! Nem igazán leírható, érzések, a viselkedésem, a beszédem... huh! Köszönöm Neked, Andi!”

Nem lehet tudni, ki mikor nyílik, kihez mivel, hogyan lehet bekopogtatni, de nagyon érdemes csinálni. Rétegesen bomlik a történetünk és nem lehet megjósolni, mikor mi fog történni, ha valaki elkezd mélyen magába nézni. A bent lévő trutyika hosszadalmasabb ön-folyamatban tud kitisztulni, és közben hullámhegyeken és hullámvölgyeken is bőven átmegyünk. Ez nem is csoda, hisz újjászüljük önmagunkat, sőt, még fel is növünk. Ehhez pedig időre van szükség. Egy biztos: ha egyáltalán nem csináljuk, akkor semmi sem változik.

Az ÖnMunka önvizsgálati és tudatos jelenlét eszköztárában az ÖN-KAPCSOLÓDÁSON van a hangsúly, mely minőségben életünk gondolati-érzelmi-identitási-viselkedési csomagjaival, sémáival teljesen más szintről találkozunk. Ez a minőség mély transzformációs erővel bír, és előbb-utóbb megengedődik, hogy megessen a szívünk önmagunkon. Várlak szeretettel, ha lényegi, valós belső munkát szeretnél végezni.

Várlak szeretettel Egyéni konzultációs csomagon vagy csoportos formában:


Integrált ÖnMunka Alapcsomag (3 nap kiscsoportos tréning+1X90 perces skype-os egyéni konzultáció) 2017. január 6-8. Részletekért kattints ide.

1 megjegyzés: