Felelősségi Nyilatkozat

Felelősségi Nyilatkozat

A Test-Alapú ÖnMunka weboldal és szöveg kizárólag tájékoztatási és oktatási célból készült, és semmiképpen nem helyettesítheti a képesített orvosi, pszichológiai tanácsadást, diagnózist vagy kezelést, vagy terápiát egy képesített személytől. Ha úgy gondolja, hogy valamilyen orvosi vagy pszichológiai problémában szenved, azonnal forduljon orvoshoz vagy más megfelelően képesített személyhez vagy szolgálathoz.

Oravecz Andrea nem vállal felelősséget semmilyen az oldalon található tartalom és információ alapján meghozott olvasói cselekedetért. Az oldalon található információk a tájékoztatást szolgálják, melyeket mindenki a saját felelősségére használ, és nem használhatóak fel semmilyen más oldalon termékek és szolgáltatások reklámozására (kivéve az ehhez engedélyt kérő oldalakon). Az oldalon szereplő tartalmak megoszthatók máshol a forrás megjelölésével.

Oravecz Andrea nem orvos, nem pszichoterapeuta és nem mentális egészséggel foglalkozó szakember. Nem ad és nem is adhat tanácsot azzal kapcsolatban, hogy a kliens hogyan élje az életét. A facilitátor egy segítő személy, aki végigvezeti a klienst egy belső folyamaton, megtartva őt az ehhez szükséges térben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése