2015. október 8., csütörtök

Interjú velem erről arról: Oravecz Andrea önismereti tréner, facilitátor




Jövő szombaton, október 17-én előadást tartok a Tudatos Élet Reform Akadémia szervezésében megrendezésre kerülő Szép vagyok kívül-belül című önismereti és stílus napon. Ennek apropóján Tóth Artin készített minden előadóval bemutatkozó videót, nagyon köszönöm a szuper hangulatú együtt munkálkodást, Artin. 
heart hangulatjel
A velem készült filmecske friss, ropogós, és egy gyönyörű nyárutó napon vettük fel a Római parton, egy fatörzsön üldögélve. Ajánlom figyelmetekbe nagy szeretettel, egészen olyan lett, mint én. Beszélek az emberekkel végzett munkámról és tapasztalataimról, az élet intelligenciájáról, a mátrixról és a sémákról, érzelmekről, barátságról, sőt még a Depeche Mode-ról és a kedvenc filmjeimről is. 
wink hangulatjel


A videót itt tudjátok megnézni:








A jövő szombati TÉRA rendezvényről itt találtok információkat, várunk Benneteket szeretettel:

Az Aktuális ÖnMunka Tréningekről pedig itt találtok részletes infókat, kis csoportban is örömmel látlak Benneteket.

1. Tanulj meg ÉREZNI: 2-napos Érzelmi Öngyógyító Alaptanfolyam (Scott Kiloby Élő Önvizsgálatok Alapcsomag), 2015. december 12-13. és 2016. január 30-31. - Ebben a formában utoljára, hamarosan beépül az új Alapképzésbe

2. KÉRDŐJELEZD MEG! - Byron Katie Munka-módszere Alapcsomag, 2016. január 9-10. - Ebben a formában utoljára, hamarosan beépül az új Alapképzésbe

3. A Sebzett Belső Gyermek Szégyenének és Bűntudatának Gyógyítása, Tematikus Kurzus, ÖnMunka haladóknak, hamarosan beépül az új Alapképzésbe. Részleteket itt találsz, klikk ide.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése