2013. december 9., hétfő

Fedezd Fel az Eszközöket, Melyek Mindent Megváltoztatnak: Valódi Fókuszváltás



Valódi Fókuszváltás - Scott Kiloby az Élő Önvizsgálatokról:

Mindannyian boldogságot és megelégedettséget keresünk az életben. Azt szeretnénk, ha enyhülne az életünket átszövő stressz, szorongás, függőségek és minden féle konfliktusok. Arra vágyunk, hogy az a belső önkritikus hang végre elcsendesüljön, mi pedig kiteljesíthessük a kreatív tehetségünket. Harmóniát akarunk a kapcsolatainkban. Azt kívánjuk, hogy az élet akadálymentesen áramoljon, ne pedig folytonos küzdelemnek érződjön.

Jellemző, hogy ezekre a problémákra magunkon kívül keressük a megoldást: más emberekben, helyzetekben, munkában, kapcsolatokban, szerekben, hangzatos fogalmakban és anyagi javakban. Sokunkkal előfordul, hogy önfejlesztésbe vagy megvilágosodás-keresésbe fogunk, miközben folyton azt érezzük, hogy nem tudunk eljutni oda, ahol lenni szeretnénk. Amikor azonban ez a csillapíthatatlan keresés tényleg kimerítővé válik, és rálátunk, hogy nem hozta meg a kívánt gyümölcsét, akkor fókuszváltás történhet bennünk. Ekkor figyelmünket befelé fordítjuk és teljesen másképpen, friss szemmel kezdünk el ránézni a pillanatról-pillanatra való megtapasztalásunkra. És ez az a fókuszváltás, mely óriási különbséget fog jelenteni mostantól kezdve az életünkben.

Mindannyiunkban megvan a képesség erre a fókuszváltásra. Ezzel a képességgel születtünk. De a szüleink, tanáraink, barátaink nem mutatták meg nekünk, hogyan nézzünk rá az életre. Mert ők sem tudták. Az Élő Önvizsgálatok ennek a másfajta ránézésnek a képességét ébresztik fel bennünk. Az Önvizsgálatok egyszerű, hatékony eszközök, melyek lehetővé teszi, hogy odaforduljunk az eddig az életünket irányító hiedelmek, félelmek, harag, szomorúság, bűntudat, szégyen és hiányok felé és feloldjuk őket. Megtanuljuk, hogyan engedjük meg mindennek, hogy úgy és az legyen, ami, ahelyett, hogy állandóan próbáljuk a megtapasztalásunkat megváltoztatni vagy önmagunkon kívül keresni valami mást, jobbat vagy többet. Mindez pedig hatalmas megnyugvást eredményez bármi közepette, ami épp zajlik: ez a radikális nézőpontváltásunk lényege.

Az Élő Önvizsgálatok rendszeres végzésének következtében természetes módon csökken vagy tűnik el életünkből a stressz, a szorongás, a konfliktus és a függőség. A hiány-történetek, melyek egész életünkben rohangáltak az elménkben (pl. „Nem vagyok elég jó,” „Nem szeretnek”) elkezdenek elnyugodni, ez pedig sokkal könnyedebb, szeretetteljesebb, odafordulóbb, békésebb élet-élményt eredményez. Az Önvizsgálatok segítségével rájövünk, hogy a boldogság és a megelégedettség a jelenbeli megtapasztalásunk teljesen természetes velejárói. Mindeddig csupán figyelmen kívül hagyódtak, mert folyton a megtapasztalásunk megváltoztatásával voltunk elfoglalva.

A mély önvizsgálatnak köszönhetően életünk elkezd simábban áramlani. Olyan belső békét és nyugalmat fedezünk fel, melyekből új lehetőségeink fakadnak a külvilágban. Ennek a belső folyamatnak következtében mélyen együttérzővé válunk más emberek és az élet egésze iránt. Kapcsolataink automatikusan rendeződnek, harmonizálódnak. Elnyugszik az elkülönültség-érzetünk. Kreativitásunk természetes módon felszabadul és virágzik. Elkezdünk a jelen pillanatban élni; tartós belső békében, nem pedig a múltról és a jövőről szóló gondolatokba gabalyodva. Meglátjuk és megéljük, hogy a gyermekkorunk óta velünk élő hiány-történetek nem azok, akik valójában vagyunk. (Scott Kiloby)

További információt az Élő Önvizsgálatokról itt olvashatsz.


Ha megtanulnád az Élő Önvizsgálatokat, kezdd az Alapcsomagnál, online és élő változat is indul jövő év elején:

ONLINE Scott Kiloby Élő Önvizsgálatok Alapcsomag - Megtalálhatatlan Önvizsgálat és Szorongás Önvizsgálat) 2014. Január 7. 14. 21. este 17 vagy 18 órától + 2 egyéni konzultáció. Jelentkezési határidő: december 17. Részletek itt: Online tréningek

Élő Scott Kiloby Élő Önvizsgálatok Alapképzési Csomag (Megtalálhatatlan Önvizsgálat és Szorongás/Félelem Önvizsgálat) 2014. február 1-2. Jelentkezési határidő: január 5. Részletek itt: Aktuális Tanfolyamok


Byron Katie Munka-Módszere
 Alapképzési Csomag

2014. január 25-26. Jelentkezési határidő: december 28. Részletek itt: Aktuális Tanfolyamok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése