2010. november 10., szerda

Nem Superman és Superwoman Képző Tréning


Kedves Férfiak és Nők, Párosak és Páratlanok!

Az idei szezon utolsó Tematikus Tréningjére invitállak Benneteket, november 28. vasárnapra. Témája: Férfi-Nő-Párkapcsolat (FNP)

Mint már sokan tudjátok, és tapasztaljátok, Katie Munka-Módszere gyökeresen máshonnan közelít meg minden témakört. A Férfi-Nő-Párkapcsolat nap egy régóta tervezett, sokak által kért nap, szuper lenne, ha minél többen összejönnénk – szép számú Férfi részvételével lehetne elérni a megfelelő hatást. Kérném is a már ÖnMunkás Férfiakat, hogy még erre az egy napra kuncsorogják el magukat Asszonykájuktól, vagy hozzák őt is magukkal. :-) Természetesen lelkes Újoncokat is nagy-nagy szeretettel várunk! Számukra ÖnMunka Alap Pótnapot szervezek még egyszer idén: november 27. szombaton. Ez a nap alapfeltétele a Tematikus Tréningek elvégzésének, mert itt tanuljuk meg a Munka menetét.

A School-ban imádtam a Nő-Férfi napot, csodás volt látni, ahogy a Férfiak is megnyíltak, ahogy a Katie által vezetett gyakorlatok sodorták magukkal a 400 embert. Sajnos a nap csúcspontját jelentő gyakorlatot nem szabad másoknak megmutatnunk, mert ez egy olyan élmény, ami elveszítené a hatását, ha valaki úgy menne el egyszer a School-ba, hogy tudja, miről van szó. Ezért (is) kívánom Nektek, hogy Ti is eltölthessetek 9 napot Byron Katie Iskolájában. Meg persze még van néhány trükkös gyakorlat, ami szintén tiltólistára került; ezeket én nem mutathatom meg Nektek. No, de az is bőven elegendő, amit megcsinálhatunk.

A Férfi-Nő-Párkapcsolat napon jó alaposan körbejárjuk ezt az örök témát; itt az ideje, hogy ezzel kapcsolatosan is búcsút intsünk ősi, elavult félelmeinknek, elvárásainknak és hiedelmeinknek, és valami teljesen más minőségben élhessük meg Nőiségünket, Férfiasságunkat, Szerelmünket, Szeretetünket, Párkapcsolatunkat. Nem Szupermeneket és Szuperwomeneket „gyártunk” futószalagon, és nem ideáloknak próbálunk megfelelni. Pont ezeket a korlátokat fogjuk lebontani. Azokat a korlátokat, melyek megakadályoznak bennünket abban, hogy valóban élvezzük az életünket nőként, férfiként, párként. Vagy éppen pár nélkül.

Mindenkinek szívből ajánlom még Karácsony előtt ennek a témakörnek a feldolgozását.

AKCIÓS KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNNYEL az ÖnMunka Alap Pótnap és a Férfi-Nő-Párkapcsolat Nap bruttó 19.900Ft. (november 19-i jelentkezés és előleg-átutalás esetén)

További részletek a tanfolyamokról a honlapon: http://kincsamivan.hu/programok.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése