Rólam: Oravecz Andrea

Andi az egyik legsokoldalúbb, legkitartóbb, legalaposabb, és LEGEMBERIBB segítő, akivel eddigi utam során találkoztam. Szünet nélkül képzi és fedezi fel önmagát. Könnyedségét megtartva elképesztő mélységekben is stabilan tartja a hozzá fordulókat, tréningjein létfontosságú ismereteket ad át és mindent megtesz, hogy azok egyéni tapasztalássá szilárduljanak. Odaadással és finomsággal fordul az emberekhez. Példaértékű. Bennem Andi pörgette fel az önfelfedezés és -megismerés mechanizmusát. Biztos kezű, szerteágazó tudású, éleslátású, rutinos segítő. (Frei Kitti)
TAPASZTALAT, GYAKORLATIASSÁG, INTUÍCIÓ, MEGKÉRDŐJELEZÉS, INTEGRÁLÁS, TÜRELEM, FIGYELEM, SZENVEDÉLY, ELKÖTELEZETTSÉG, ALÁZAT AZ EMBERI LÉNY IRÁNT ÉS HUMOR.

Test-alapú önismereti oktató, test-alapú önvizsgálati facilitátor, test-alapú meditációs oktató és trauma tanár. Lelkes tanuló és felfedező. Scott Kiloby Élő Önvizsgálatok (Living Inquiries) és Természetes Nyugalom (Natural Rest) módszerének okleveles facilitátora és magyarországi trénere, illetve Judith Blackstone Felismerés Folyamat (Realization Process) módszerének okleveles trauma- és meditációs tanára.

Figyelmedbe ajánlom a YouTube csatornámon szereplő, egyre bővülő videólistát is: Test-Alapú ÖnMunka videók itt.

A TELJES BEMUTATKOZÓMAT ERRE A LINKRE KATTINTVA TUDOD ELOLVASNI: BEMUTATKOZÓ - ORAVECZ ANDREA

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése