2011. január 11., kedd

Minden Történet Tőled Elfelé Vezet


„A Munka mindig kevesebb történetet hagy meg benned. Ki lennél a történeted nélkül? Sosem tudhatod, amíg meg nem vizsgálod. Nem létezik olyan történet, mely Te lennél, vagy ami feléd vezetne. Minden történet tőled elfelé vezet. Fordítsd meg őket; csináld vissza az összeset. Te az vagy, aki akkor marad, amikor a történet megértésre lel.”

Akkor élünk igazán, amikor nem hisszük el a történeteinket – nyitottan, várakozón, bizalommal telve, és az éppen előttünk lévő lépést szeretetteljesen meglépve.”

„Az én tapasztalatom az, hogy szabad vagyok. Így élek belül. Megkérdőjeleztem a gondolataimat, és felfedeztem, hogy semmit nem jelentenek. Azóta ennek a megértésnek az örömében ragyogok. Ismerem a szenvedést, és ismerem az örömöt is, és tudom, hogy jóság vagyok. Mindannyian jóság vagyunk.” (Byron Katie)


KI LENNÉL A TÖRTÉNETED NÉLKÜL? - 5 estés ÖnMunka Tanfolyam Byron Katie Munka-Módszere alapján – Kezdőknek és Haladóknak

Ezt az 5-alkalmas (péntek esténkénti), összesen 20 órás tanfolyamot egyrészt olyan ÖnMunka kezdőknek ajánlom, akik elkötelezik magukat arra, hogy 5 hetet saját maguknak szentelnek. Az 5 egymás utáni alkalom elegendő lehetőséget biztosít arra, hogy:
  • Alaposan elsajátítsd a Munka gyakorlatát.
  • Rengeteget gyakorolj velem személyesen.
  • Rendszeres visszajelzést kapj arról, hogyan is haladsz a folyamatban.
  • Rálátást nyerj a főbb mozgatórugóidra, érzelmi reakcióid okaira, és vakfolttal takargatott viselkedési mintáidra. És ezeknek a feloldásához eszközt kapsz a kezedbe.
  • A Munka révén olyan eszközt kapj a kezedbe, melynek használatával életed bármilyen problémáját és konfliktusát gyorsan és hatékonyan kezelheted.
  • Baráti, támogató légkörben, kis létszámú csoportban dolgozz magadon.
  • Ha elvégzed a heti „házi feladatot”, és rendszeresen végzed ez idő alatt a Munkát, akkor mély átalakulás indul el benned a tanfolyam végére.
  • Olyan jártasságot szerezz a Munkában, hogy az 5 hét után magabiztosan dolgozhatsz tovább önállóan, illetve másokkal is képes leszel „ÖnMunkázni”.
  • Részt vegyél az ÖnMunka Tematikus Tréningeken.

A Tanfolyamot ezen kívül olyan ÖnMunka haladóknak is ajánlom, akik 5 hétig szisztematikus gyakorlási lehetőséget szeretnének, és további történeteiket kívánják felülvizsgálni, így mélyítve önmegismerésüket.

Létszám korlátozva!!!: max. 8 fő

Időbeosztás: 5 péntek este, 18 órától 21.30-ig.
Első alkalom: 2011. február 11. péntek, további alkalmak hetente péntekenként
Helyszín: Napraforgó Szellemi Műhely, Budapest, Margit körút

Részvételi díj ÖnMunka kezdőknek: 20.000Ft+áfa/5 alkalom
Részvételi díj ÖnMunka haladóknak: 12.000Ft+áfa/5 alkalom

Jelentkezési határidő: 2011. február 1. kedd

Jelentkezni lehet e-mailben: oraveczandi@yahoo.com, vagy telefonon: 30-343-7453

Ha bármilyen további információra lenne szükséged, szintén ezeken az elérhetőségeken kereshetsz. Köszönöm, és várom szeretettel a jelentkezésedet. És részletes mindenféle a Munkáról/ÖnMunkáról itt a blogon, illetve a www.kincsamivan.hu honlapon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése