2013. január 21., hétfő

Anya és Fia - Byron Katie Videó



„Amíg saját magamat nem értem, nem vagyok képes sem a gyermekemet, sem a szülőmet meghallani. Ők csupán az én történetem. Azok, akik végzik a Munkát, életükben először ismerik fel a szüleiket, még ha ők hosszú ideje halottak is. (És a gyermekeinkre ugyanez igaz.)" (Byron Katie)

Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe Byron Katie egyik legcsodásabb videóját, mely egy anya és fia páros Munkáját mutatja be. Érdemes rászánni az időt, egy óránál hosszabb. A Munka ereje teljesen nyilvánvalóan mutatkozik meg ebből a filmből. (A feliratok olvasásához lehet, hogy a videó alján lévő képernyő ikonra kell kattintanod.)




TÁMOGATÁSOK GYŰJTÉSE BYRON KATIE VIDEÓK FELIRATOZÁSÁHOZ - Amennyiben bármennyi anyagi lehetőségetek van, kérünk Benneteket, támogassátok Zsuzsi tevékenységét. Ehhez semmi mást nem kell tennetek, mint a következő számlaszámra utalni xy összeget Nagy Zsuzsanna névre: CIB Bank, 10701348-64652430-51100005. Természetesen ez lehet egyszeri vagy akár egy rendszeres hozzájárulás, ha úgy gondoljátok, hogy ezek a videók nektek és újabb érdeklődőknek is tudnak segíteni. Köszönjük szépen.


KI LENNÉL A TÖRTÉNETED NÉLKÜL? – 2-napos, kiscsoportos ÖnMunka Alaptanfolyam Byron Katie Munka-Módszere alapján.
Hétvégi tanfolyam: 2013. február 23-24. (jelentkezési határidő: január 28.)
Hétköznapi tanfolyam: 2013. március 4-5. (jelentkezési határidő: február 1.)
Részleteket itt találsz: Tanfolyamok


5 megjegyzés:

  1. Elég nehezen találom a szavakat, voltak részek, ahol annyira zokogtam, h. vissza kellett tekernem, h. ne maradjak le a továbbiakról:(
    Vszínű ott vannak az én legerősebb hiedelmeim.
    Szeretném ezt a videót megnézni a nagylányommal közösen, akivel az utóbbi időben nem találom a hangot. Milyen különös, h. PONT most ért el hozzám ez a beszélgetés!:))
    Szívesen megírom majd, milyen tapasztalásaink voltak!
    Ölelések!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!

    Sajnos nem tudom megnyitni úgy h feliratos legyen...:( csak én vagyok béndzsa v csupán angolul van fenn? Nagyon szeretném megnézni csak sajnos nem értem-hiányzik a felirat...Köszi ha van tipp-azonkívül h tanuljak meg angolul...:)
    Ölelés! :-)

    VálaszTörlés
  3. Betty, ahogy fentebb is írtam, csak még egy kis kiegészítéssel: kattints a videó alján levő Youtube jelre, ez kivisz külön ablakban a youtube-ra. Ott pedig a videó képének alsó menüsorában látsz egy képernyő szerű ikont, 2 kis vonal van benne, arra kattintva bekapcsolhatod a feliratokat.
    SOHA nem teszek fel felirat nélküli videókat magyar közönségnek, Te! :))
    puszik, Andi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Andi, gondoltam ám h az én tornyomban van a hiba, de hiába kattingattam nem jött a fekirat! Köszönöm az infót....nem adom fel! :-)

      Törlés
    2. Betty, esetleg még próbáld másik böngészővel megnyitni.

      Törlés