2014. december 4., csütörtök

Sebezhetőség, Érzelmi biztonság, Intimitás, Önszeretet – Gyógyító kapcsolódás Önmagadhoz: 8-hetes kurzus, Támogató Csoportban, 2015. január közepétől

Sebezhetőség, Érzelmi biztonság, Intimitás, Önszeretet – Gyógyító kapcsolódás Önmagadhoz: 8-hetes kurzus, Támogató Csoportban, 2015. január közepétől


Két csoport indul, egy szerda esti (17.30-20.30) és egy péntek délelőtti (9.30-12.30) – Részletek lentebb

Szeretettel várlak az új évben egy olyan kiscsoportos, 8 alkalmas, támogató Együttléten, melybe mindent beleteszek, amit az utóbbi években tanultam és tapasztaltam, mind a saját utamon, mind pedig az emberekkel való munkámban. Az összes olyan eszközt beleépítjük a 8-hetes folyamatunkba, melyek segítenek az önfeltárásban, az önfelvállalásban, az érzéseinkkel való összekapcsolódásban, önmagunk szeretetteljes megélésében.

Olvasd el, kérlek, a Sebezhetőségről szóló bejegyzésemet, ahol részletesen leírom, mi is motivált ennek az Együttlét-kurzusnak az elindítására.

Megtanuljuk és használjuk a Munkát is és az Élő Önvizsgálatokat is, hogy ezekkel az eszközökkel önállóan is tudjatok majd haladni. Megtanulunk tisztán, őszintén kommunikálni, fogunk párban és csoportban is dolgozni. Birtokba vesszük a testünket, mint érzelmeink, érzéseink terét. Megtanulunk mélyen elcsendesedni, megérkezni az éppen zajló pillanatba. A morfogenetikus mezőt is használatba vesszük. Sírunk és nevetünk. Fogjuk majd egymás kezét, nézünk mélyen egymás szemébe, átöleljük és megtartjuk, akár ringatjuk egymást, amikor valamelyikőnknek erre van szüksége. Megtanulunk nagy-nagy szeretettel fordulni önmagunk felé, meghallani magunkat, és mindennek hangot adni. Semmi nem lesz kötelező, mindenki annyira nyílik meg, amennyire épp engedődik neki.

Szeretnék egy olyan biztonságos, kölcsönösen támogató közeget létrehozni ehhez, ahol minden résztvevő megtapasztalhatja ezt a szépséges folyamatot.

Ajánlom Neked ezt a 8-hetes Támogató Együttlétet:

·                     ha bármilyen okból nem vagy rendben önmagaddal
·                     ha értéktelennek, kevesebbnek, rosszabbnak, nem szerethetőnek, képtelennek érzékeled magad
·                     ha nem tudsz nemet mondani, felvállalni azt, amit szeretnél
·                     ha nem tudod meghúzni a határaidat, nem mered kinyilatkoztatni a szükségleteidet, sőt tán fel sem ismered őket
·                     ha úgy ismered magad, mint aki rejtegeti a gyengeségnek vélt érzéseit, tulajdonságait
·                     ha gondod van az érzelmeid kifejezésével, átérzésével
·                     ha elítéled a „negatív” érzelmeket vagy saját magadat, ha „ilyened” van
·                     ha nem érzel, közömbös, melankolikus vagy
·                     ha valamelyik emberi kapcsolatod nem jól működik
·                     ha magányosnak, elszigeteltnek érzed magad
·                     férfiassági, nőiességi önleértékelési történet esetén
·                     megfelelési kényszer esetén, ha mindig a tökéletességre törekszel
·                     ha szorongással, depresszióval küzdesz
·                     evési rendellenességek, kényszeres evés esetén
·                     testkép zavar, fogyókúra-mánia, jojózás, kényszeres sportolás vagy épp teljes önelhanyagolás esetén
·                     ha bármilyen szenvedélybetegséged, függőséged van (evés, édesség, szerelem, szexualitás, kapcsolati függőség, munkamánia, stb.)
·                     bármilyen krónikus testi betegség vagy állapot esetén, ami nagyban meghatározza az életminőségedet és az önbecsülésedet
·                     ha szexuális problémáid vannak
·                     ha rossz embernek, nőnek, férfinak, anyának, apának, párnak, gyereknek hiszed magad
·                     ha valamiért nem tudsz megbocsátani magadnak, bűntudat gyötör
·                     ha valakinek nem tudsz megbocsátani
·                     ha traumatikus élményt nem tudsz feldolgozni
·                     ha félsz a jövőtől, ha nem mersz lépni, változtatni
·                     ha elakadtál az életben, beleragadtál egy bizonyos élethelyzetbe
·                     ha már teljesen belefáradtál és mindent kilátástalannak érzékelsz
·                     ha intenzív spirituális keresésbe, önfejlesztésbe menekültél az élet elől
·                     ha egy olyan támogató közegre vágysz, ahol önmagad lehetsz
·                     ha éppenséggel tartasz attól, hogy kapcsolatba lépj másokkal és megoszd önmagadat

Két gyakorló csoporttagunk élménymegosztása:

Kedves Barátaim! 

Ebben a csendességben, ami most kívül-belül körülvesz, sorra felbukkantok. Jönnek-mennek bennem a képek és érzetek a lassan véget érő év történetei kapcsán. Nagy hálát érzek a Teremtő iránt, hogy átélhettem ezeket a tapasztalatokat és ennyi csodás emberrel találkoztam. Minden találkozás gazdagított és közelebb vitt önmagamhoz. Bocsánatot kérek azoktól, akiket arra használtam, hogy a félelmeimet, gonoszságomat és gyengeségeimet kivetítsem rájuk. Köszönöm, azoknak, akik kibírták és még most is részesei az életemnek és köszönöm azoknak is, akik már nélkülem folytatják az útjukat.  Az elmúlt év életem egyik mélyrepülése volt sok szempontból. Ez a csoport tartott meg a sok-sok szeretetével és elfogadásával. Mindenkinek külön köszönöm, akivel kapcsolatba kerültem, aki biztatott és elfogadott olyan pillanatotokban is, amikor ez nekem nem ment és azoknak is, akik nem ezt tették. 
Külön hála Neked, Andi, akivel szemben extra elvárásaim voltak időnként és nem voltam minden pillanatban elégedett azzal a mérhetetlen ajándékkal, amit az életembe hoztál. Ez is csak az önmagammal szembeni maximalizmus kivetülése volt. Köszönet érte, hogy elviselted, amit ebből megéreztél.
Köszönöm Misi, hogy a mélyre-menésem tanújaként jelen voltál és támogattál hétről-hétre. Ezzel együtt néha még is kritizáltalak és megítéltelek olyasmiben, amit én még soha nem csináltam se jól, se rosszul. Köszönöm Csoporttársaim, hogy elviseltétek a sok szövegelésemet és dominanciámat, és nem küldtek el a jó fenébe, hanem szeretettel és elfogadással halmoztatok el. Olyat kaptam, amit én nem tudtam megadni magamnak.  Azt kívánom, hogy a következő év történetei és önmunkája tovább gazdagítson bennünket együtt a csoportban és külön-külön a privát életünkben. Jóvátevésként mindent megteszek, hogy tovább növeljem a bennem levő tudatosságot és eltakarítsam a szeretet útjában álló akadályaimat. Továbbra is azon dolgozom, hogy a létezésem hozzájáruljon ahhoz a sok csodához, amit a Valóság tartogat nekünk, hogy a félelmeim ellenére legyen erőm megtartani a nyitottságomat és átengedni magamon azt, ami VAN. Szeretlek Benneteket!!! (K.)

***
„Rengeteg minden történt azóta, hogy elvégeztem az első ÖnMunka tanfolyamomat. Élénken, gyorsan, automatán és kevésbé automatán. Az alapmotiváció az volt, hogy azért kell nekem ezt csinálni, mert nekem sokkal jobbnak kell lennem ahhoz, hogy szeressenek, sokkal többet kell érte tennem, mint másnak. Önmagamért nem szerethetnek, csak azért, amit teszek. Erre nem olyan rég jöttem rá. És most hálát érzek. Először is hálás vagyok magamnak, hogy elkezdtem ezt az egészet és nem kerültem el (ahogy sokszor csinálom), és azért is, hogy voltam olyan fontos magamnak, hogy nem hagytam abba, amikor fájt vagy féltem. Hálás vagyok Mindenkinek, akiket itt megismerhettem, a sok-sok nagyszerű, emberi, őszinte, sebezhető, bátor és szerethető önmukknak, akik annyit adtak és akiktől annyit tanulhattam. A facilitátoroknak, a mélyítő csoportoknak, a tematikus tréningeknek, az egyéni munkáknak, a sok-sok posztnak, a vidám fotóknak, a nevetésnek, a sírásnak, az együttlétnek. Mindannak, amit megosztottatok velem Magatokból. Mindannyian benne vagytok ebben a posztban. És bennem is.
KÖSZÖNÖM!” (ZS.)

Két csoport indul, egy szerda esti (17.30-20.30) és egy péntek délelőtti (9.30-12.30)

Szerda esti csoport: 2015. január 14. – 17.30-20.30-ig, 8 héten keresztül
Péntek délelőtti csoport: 2015. január 16. – 9.30-12.30-ig, 8 héten keresztül

Miből áll a 8-hetes kurzus:
·                     8 héten keresztül 8 szerda este vagy péntek délelőtt  kiscsoportos Együttlét (max. 8 fő).
·                     A kurzus ideje alatt igénybe vehetsz egy 3 alkalmas egyéni csomagot is, 3 X 75 perces konzultációt, választásod szerint. (Egyéni konzultációk elsősorban skype-on, kivételes esetben személyesen. Velem vagy okleveles facilitátor kollégáimmal)
·                     Ingyenes segítő fórum zárt Facebook csoport formájában csak a csoporttagoknak.
·                     A kurzus végére a csoporttagok már egymással is képesek lehetnek hatékonyan dolgozni a csoportos alkalmak között, így a folyamat még intenzívebbé válik.

Részvételi díj a 8 hetes kurzusra:
·                     8 x 3 óra kiscsoportos Együttlét: 4.500 Ft/alkalom: 36.000Ft (alanyi ÁFA-mentes)
·                     Választható egyéni konzultációs csomag, 3x75 perc: 24.000Ft

Létszám: 6-8 fő

Jelentkezési határidő: december 30. (néhány hely még kiadó)
Jelentkezni itt tudsz, telefonszámot is küldj: andi.oravecz@gmail.com

Kiscsoportos Támogató Együttlétek helyszíne: XIV. Budapest, Kalocsai u.
Egyéni konzultációk elsősorban skype-on, kivételes esetben személyesen.

Fizetési ütemezés:
·                     20.000 Ft helyfoglaló előleg a jelentkezésed megerősítéseként
·                     16.000 Ft a kurzus kezdetéig
·                  Az egyéni csomag bármikor kérhető a kurzus során, ennek fizetése folyamatos, ha valaki igénybe veszi.

Ha inkább kétnapos, csoportos formában érkeznél meg hozzánk, várunk szeretettel a rendszeresen induló Byron Katie Munka Alapcsomagon és a Scott Kiloby-féle Élő Önvizsgálatok Alapcsomagon. Az Alapcsomagok után Mélyítő kurzuson és tematikus tréningeken tudsz tovább mélyülni. Mindezt segítő közegben, a csoport erejével támogatva tudod megtenni. Ne halogasd tovább saját magad!

Figyelmedbe ajánlom még az ÖnMunka blog majd’ 400 bejegyzését az elmúlt több mint 4 évből.

Várlak szeretettel.

Andrea

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése