2012. április 10., kedd

Rossz Döntést Hoztam – Byron Katie Videó


„Nem tudsz döntést hozni. Mindössze egy olyan történetet tudsz mesélni magadnak, hogyan is hoztad meg a döntést. A döntések saját magukat hozzák meg; történések őt, melyek akkor érkeznek, amikor elérkezik a megfelelő időpont. Sűrűn kérdezem, „Te lélegezteted magad?” Nem? Hát, akkor az is lehetséges, hogy nem is te gondolod magad, sőt nem is te hozod a döntéseket…?” (Byron Katie)

Elkészültünk egy újabb videó feliratozásával, amit a legelső The Work in Business szemináriumon rögzítettek, idén februárban. Ez a 3-napos szeminárium kifejezetten az üzleti élet szereplőinek szólt, hiszen a Négy kérdés és Megfordítások hihetetlenül hatékonyan tudja lebontani az üzlettel, munkával, döntéshozatallal, vezetéssel, gazdasággal stb. kapcsolatos bekövesedett hiedelmeinket is. A lebontási folyamat következtében pedig sokkal bátrabbak, kreatívabbak, áramlósabbak, felszabadultabbak, stresszmentesebbek leszünk a munkánkban, vállalkozásunkban, vezetői, szervezői feladatainkban. És az élet összes más területén is.

Már foglalkoztam a blogon igen részletesen és gyakorlatiasan a döntéshozatal témájával, két bejegyzést ajánlok figyelmedbe:

Döntéshozatal 1.
Döntéshozatal 2.

És akkor nézzük a videót, melyben Katie egy fiatalemberrel végzi el a Munkát:








2-napos ÖnMunka Alaptanfolyam Byron Katie Munka-Módszere alapján: 2012. május 14-15. (hétfő-kedd).
Hétvégi tanfolyam: május 5-6. (1 hely maradt)
Jelentkezési határidő: április 13. Részleteket itt találsz: http://kincsamivan.hu/programok.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése