2019. július 17., szerda

Videó Tréning: Alapminőségek és Alapelvek az Önismereti Folyamatban




Tapasztalatom szerint hajlamosak vagyunk az életünkben amúgy is élt, hiányon, félelmen, elkerülésen és erőszakon alapuló (tudattalan) minőségekből és mintákból végezni az önismereti munkánkat. Ez, sajnos, egyáltalán nem célravezető és nem is tudja elhozni azokat a valódi változásokat, melyekre vágyunk.

Előfordul, hogy a segítő szakemberek sincsenek tisztában azzal, hogy akár kárt is tudnak okozni a klienseiknek, ha alapvetéseket nem vesznek figyelembe a terápiás folyamatok közben. És még ha hallottak, olvastak is ezekről, akkor sincs "saját bőrös" megélésük, megtapasztalásuk, ami végtelenül fontos lenne ahhoz, hogy jól megalapozott, helyesen vezetett folyamatban tudják támogatni a hozzájuk fordulókat, ne pedig a saját beragadásaikból és feldolgozatlanságaikból.


A következő videó a 15 hetes ÖnMunka Online Képzés egyik bevezető heti videója, melyben könnyeden, mozgással, élő demo-val szemléltetem az ÖnMunkában alkalmazott alapelveinket és alapminőségeinket. Érdemes végignézni. :)

Az ÖnMunka 15 hetes online kurzusán segítő szakembereket is szeretettel látok, rengeteget tudnak mélyülni és tapasztalni mind az önfeldolgozásban, mind szakmai téren.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése