2014. május 13., kedd

Bevezető Előadás – Élő Önvizsgálatok



Az elmúlt hétvégém igen aktívan telt. Először péntek este Dr. Buda László (Laci) vendége voltam a SzomatoDráma Nyitott Műhelyen, ahol Scott Kiloby Élő Önvizsgálatairól tartottam egy másfél órás bevezető előadást. Szeretettel ajánlom figyelmetekbe az erről készült audio felvétel meghallgatását, így sokkal „testközelibb” megtapasztalást szerezhettek a legfontosabb alapokról. (Szombaton pedig a MagNet Házas ByronKatie Munka-módszere workshop zajlott, erről majd külön bejegyzésben írok, illetve egy videós összeállítás is készül róla.)

Hozzáteszem, hogy legalább egy hétig folyamatosan tudnék az önvizsgálatokról beszélni, a velük kapcsolatos élményeimet, tapasztalataimat megosztani. J De persze itt is a gyakorlati megtapasztalás a lényeg, a róluk történő beszéddel nem hatolunk valójában bele a saját történeteinkbe, fájdalmas azonosulásaink mélységeibe. Szóval, ez az előadás egy ízelítő, melyet nagyon élveztem. Hálás köszönet Lacinak, hogy ott lehettem, illetve a kb. 50 főnyi szuper közönségnek, akik nyitottan jöttek velem.

Az audio fájlt a következő linkre kattintva tudjátok meghallgatni. Vagy a feljövő képernyőn jobb egér gombbal a Letöltés opcióval letölteni. (Valamilyen okból kifolyólag előfordul időnként, hogy a feltöltött fájl a tárhelyen meghibásodik, megrövidül, eltűnik. Ha ilyet tapasztalsz, kérlek, értesíts az andi.oravecz@gmail.com címen. Köszönöm.)



Amennyiben gyakorlatban is szeretnéd megtanulni az Élő Önvizsgálatokat, várlak szeretettel május 31-június 1-én a következő Alapcsomagra. Ez 2 nap csoportos együttlétből és 3 egyéni konzultációból áll, melyet képzett, gyakorlott ÉÖ facilitátorokkal végzel majd. Legközelebb ilyen Alapcsomag 2-3 hónap múlva lesz, használd ki az alkalmat. Ne halogasd tovább saját magad. Részleteket itt találsz, gördíts lejjebb a feljövő oldalon:


Amennyiben pedig Byron Katie Munka-módszerével ismerkednél meg, június 14-15-én lesz az Alapcsomag csoportos része, utána 1 egyéni konzultáció még. Részleteket itt találsz, gördíts lejjebb a feljövő oldalon: Byron Katie Munka-módszere Alapcsomag, június 14-15.


1 megjegyzés:

  1. Szia Andi !
    Gratulálok! Nagyszerű voltál! Nagyon tetszett az esőben várakozás a Nyugatinál példád. Végre megértettem, hogy szívatjuk magunkat,és a másik segítségével, hogy láthatunk rá saját gondolatainkra, érzéseinkre. Pedig a kezdetektől hallgatlak,de nálam most esett le a fatantusz.Köszönöm! Puszi Györgyi

    VálaszTörlés