2013. június 20., csütörtök

4-napos Munka-Önvizsgálat Intenzív, augusztus 10-13.



4-napos Munka-Elmerülés Önmagadban – Byron Katie Munka-módszere alapján

Merülj el 4 intenzív, Munkás nap során mindabban, amit önmagadról, más emberekről, az életről, a párkapcsolatról, munkáról, pénzről, betegségről, spiritualitásról (és rengeteg koncepcióról) hiszel. Fedezd fel, milyen értelmezéseket vetít az elméd minden pillanatban arra, ami történik, és hogyan gyárt az életből fájdalommal és szenvedéssel teli megtapasztalást. Fedezd fel, hogyan késztet folyamatos küzdelemre a fejedben hurcolt, megkérdőjelezetlen dráma-történetek sora. Tapasztald meg, micsoda elvárásokat támasztasz az élet és más emberek felé, hogy végre megadják neked, amire szerinted szükséged van, hogy végre boldoggá tegyenek. Döbbenj rá, mennyire fárasztó így élni. És add meg magadnak a lehetőséget, hogy kinyisd az elmédet a szenvedésedet okozó gondolatok megvizsgálására, megkérdőjelezésére. Tanuld meg Byron Katie csodás, gyakorlati, egyszerű, bármikor alkalmazható önvizsgálati Munka-módszerét, melynek segítségével „kitaníthatod” az elmédet mindabból, amivel születésed óta azonosult.

Fontos tudnod, hogy ezt helyetted senki nem tudja megtenni neked. Helyetted senki nem tudja felfedezni, hogy milyen fájdalmas értelmezésekhez, gondolatokhoz tanult meg ragaszkodni az elméd, és senki nem képes helyetted mindezt megkérdőjelezni. Azt is fontos tudnod, hogy semmit nem írunk át „pozitívra”, ez nem egy pozitív gondolkodás módszer. Nem „teremtünk”, nem „csiribirizünk”, nem ezo-spirizünk, hanem őszintén, radikálisan belenézünk abba, amit oly valóságosnak hiszünk. Fontos tudnod, hogy ez valójában nem egy újabb „módszer”, hanem a legalapvetőbb, legegyszerűbb út önmagadhoz. Ön-felfedező meditáció, nem agyalás és még több gondolkodás. Egy kézzel fogható, hatékonyan működő kérdéscsomag és hihetetlen erejű megfordítások. A Munka során abból az ún. „nem-tudásból” dolgozunk, melynek létezéséről teljesen elfeledkeztünk, és melynek semmilyen értelmezése nincs arról, ami van. Tanulj meg elmerülni ebben a „nem-tudásban”, tapasztald meg, mekkora ereje és felszabadító hatása van annak, ha nem ragaszkodsz többé az automatikusan beinduló elképzeléseidhez, nézőpontjaidhoz, koncepcióidhoz. Szerezz gyakorlati megtapasztalást arról, hogy semmi nem az és nem olyan, aminek eddig hitted és láttad. Fedezd fel az élet, a másik ember és önmagad kedvességét, csodáját, szeretetteliségét. Ébredj rá, mennyire egyszerű is a szabadság, a nyugalom és a békesség, és hogy sehová nem kell többé elmenned érte. Itt van, már most is, és csak arra vár, hogy végre felfedezd önmagadban. A gondolataiddal való azonosuláson túl.

„Az én tapasztalatom az, hogy szabad vagyok. Így élek belül. Megkérdőjeleztem a gondolataimat, és felfedeztem, hogy semmit nem jelentenek. Azóta ennek a megértésnek az örömében ragyogok. Ismerem a szenvedést, és ismerem az örömöt is, és tudom, hogy jóság vagyok. Mindannyian jóság vagyunk.” (Byron Katie)

A négy nap alatt azokkal a témákkal foglalkozhatsz, melyek éppen akkor számodra fontosak. Minden résztvevővel fogok egyénileg is dolgozni (a csoport előtt), illetve párban és csoportban is fogunk önvizsgálni. Mindannyiunk történetei mindannyiunkról is szólnak, így minden elvégzett Munkával Te is könnyebbedni fogsz. A négy nap alatt elegendő technikai készséget szerzel a Munka „trükkjeiről” ahhoz, hogy hatékonyan tudd folytatni a stresszes gondolataid megkérdőjelezését önállóan is. És a tanfolyam után egy zárt fórum részese lehetsz, ahol minden támogatást megkapsz a további ön-feldolgozáshoz.

A tanfolyam során SEMMI NEM KÖTELEZŐ. Mindenki annyira nyílik meg, addig megy el, amennyire neki kényelmes. Én mindannyiótok személyes igényeihez, stílusához, készségszintjéhez igyekszem alkalmazkodni. Mostanra 3 és fél évnyi és ezer órányi Munka-tapasztalat áll a hátam mögött.

Rengeteg információt, feliratos videót, segítő anyagot találsz itt az ÖnMunka blogon, böngéssz kedvedre.

Jelentkezési határidő: július 10. (Köszönöm, ha kifejezetten csak komoly szándék esetén jelentkezel.)

Jelentkezés emailben, telefonszámmal: oraveczandi@yahoo.com

Időpont: augusztus 10-13. (szombat-kedd)

Helyszín: Köz-Pont, Benczúr u. 20. (kellemes, csendes, hűvös)

Részvételi díj: 38.000 Ft (alanyi áfa mentes) A tanfolyami díj fizetése 2 részletben történik, előleg befizetésével a csoport betelésekor, majd a helyszínen. A tanfolyami díjról Tanfolyami oktatás címén kerül számla kiállításra.

Páros kedvezmény: Ha Pároddal, Családtagoddal együtt jössz: 32 ezer Ft/fő

Baráti kedvezmény: Ha barátoddal, barátnőddel jössz: 36 ezer Ft/fő

Létszám korlátozva: max. 12 fő

Ha bármilyen kérdésed van, keress bátran: oraveczandi@yahoo.com, 30-343-7453

Rólam itt olvashatsz: Oravecz Andrea

Várlak szeretettel, ha elérkezett az időd.

7 megjegyzés:

  1. nem is tudom melyik a jobb módszer a szorongás,lámpaláz ellen. Katie vagy Kiloby?

    Szűcs Tibor

    VálaszTörlés
  2. ezek az összejövetelek egyébként reggel hány órától hány óráig tartanak a 4 nap folyamán?

    Szűcs Tibor

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tibor, a napi időbeosztás általában fél 10-es kezdés és 18-18.30 befejezés, közte egyórás ebédszünettel. Jó hosszú, intenzív napok, szoktam mondani, ha már jöttök, akkor dolgozunk, ne lazsálunk. :) Szorongásra mindkét módszer kiváló. Mindkettővel rá tudunk nézni a szorongást kiváltó történeti szintre, illetve magával a szorongásról szóló történetekre, ezek így épülnek egymásra. Nagyon fontos a testben levés megtanulása, ezt már egyre inkább tanítom a Munka tanfolyamokon is. És kifejezett célzott önvizsgálat típus a Szorongás Önvizsgálat, melyet bármelyik akkreditált facilitátor csodásan el tud végezni Veled.
      szeretettel üdvözöllek, Andi

      Törlés
  3. Sziasztok! Lehet már tudni, hogy a nyár folyamán milyen tanfolyamok lesznek és mikor? Nagyon szeretnék menni és kéne helyet csinálnom nekik a naptárámban! :) Vagy nyári szünet lesz és csak ez a 4 napos várható?
    köszi a segítséget előre is!
    Judit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Judit, lesz egy 4-napos Intenzív már gyakorlóknak mindkét módszerrel, július végén. Lesz a fenti BK Munka Intenzív aug. 10-13. És lesz egy 4-napos Kiloby Élő Önvizsgálat Intenzív (Szorongás, Függőség, Megtalálhatatlan Önvizsgálatokkal), amit még nem hirdettem meg. Előrelátható dátuma aug. 24-27. És tervezünk online kurzusokat is indítani, főként tematikusokat, csoportos és egyéni konzultációkkal beleépítve, melyek hamarosan állandóak lesznek a tanfolyami kínálatunkban.

      Törlés
  4. Kedves Andi! A BK Munka Intenzív aug. 10-13. kurzusra teljesen kezdők is jelentkezhetnek,akik csak épp most találkoztak a módszerrel? :-) Előre is köszönöm válaszodat.

    Timi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Timi! Ez a 4-napos alapvetően "kezdőknek" szól, igen. És nem kezdők is bőven kamatoztathatnak belőle.
      Kellemes találkozást! :) üdv, Andi

      Törlés