2012. december 20., csütörtök

Scott Kiloby Videó: Amit Soha Nem Mondtak El Nekem Az Érzelmekről



"Már kora gyermekkortól megtanuljuk, hogy ne éljük át és ne fejezzük ki szabadon az érzelmeinket. Megkíséreljük igazolni, semlegesíteni, racionalizálni a kényelmetlen érzéseket, vagy megszabadulni tőlük. Rendkívül fontos, hogy elkezdjük közvetlenül átélni az érzelmeinket a nézőpontjaink szűrője nélkül." (Scott Kiloby)

A Scott Kiloby-féle Élő Önvizsgálatok megismerése és gyakorlása során egyre nyilvánvalóbbá vált számomra, hogy a gyerekkorunktól gyakorolt "érzelmi unintelligenciánk", "érzelmi tudattalanságunk" a szenvedésünk egyik legfőbb okozója. A témát írásban már többszörösen körbejártam itt a blogon, most pedig egy Scott videót ajánlok a figyelmetekbe az érzelmeink, érzéseink természetéről, elfojtásáról, megéléséről.

A korábbi érzelmes-érzéses blogbejegyzéseket is szeretettel javaslom felfrissítésre:


A legrészletesebben minderről pedig Scott Élő Felismerés és Élő Kapcsolat című két könyvében  lehet olvasni, melyek magyarul olvashatók és megvásárolhatók itt.

Ha szükséged van segítségre mindennek a gyakorlati átéléséhez, megtanulásához, várlak szeretettel:
Várlak Egyéni konzultációs csomagon vagy csoportos formában:

Integrált ÖnMunka Alapcsomag (3 nap kiscsoportos tréning+1X90 perces skype-os egyéni konzultáció) Részletekért kattints ide.

És akkor a videó, melynek a címe: Amit Soha Nem Mondtak El Nekem Az Érzelmekről





3 megjegyzés:

  1. Nem is tudom :) Ű
    Eddig csak a könyveket láttam, meg a pár bejegyzést, amit írtál. És ezekből olyan távoli, meg néha kusza, és száraz volt az egész.
    Jó volt a saját szájából hallani, hogyan jutott el az UI-hoz. Hitelesnek érzem. :D Ööööö.. persze Munkázhatnék vagy UI-zhatnék is arra, hogy hitelesnek kell-e egyáltalán lennie valakinek.. vagy, hogy egyáltalán mit takar a "valaki hiteles" hiedelmem.. de most csak szimplán szimpi a pasi :)

    VálaszTörlés