2012. december 31., hétfő

A Pénz Ártatlan - Byron Katie Videó





A pénzről szóló történeteidet (és az összes többi történetedet) nem tudod leállítani akaraterővel. Annyit tehetsz, hogy rájuk nézel itt a jelenben, és meglátod, hogyan állandósul a múlt képekben, szavakban és érzelmekben. Az önvizsgálat során meglátod a jövővel kapcsolatos állandósult aggódásodat is. És azt is észreveheted, hogy a pénz-történeteid milyen én-identitásokat erősítenek. Például az áldozat-identitást. Az egész „én”-rólam szólam, a „szegény énről”. Vagy arról, aki nem érdemli meg. Vagy arról, aki nem elég jó, gyenge, tehetetlen, sikertelen, stb. Amíg ezek az identitásaid és történeteid megvizsgálatlanul és legtöbbször tudattalanul működnek benned, semmi nem tud változni.


Ma egy friss Katie videót ajánlok figyelmetekbe, melyben kiderül, hogy nem is a pénz az alapprobléma. A pénz alapjában véve semmi, amire generációról-generációra ugyanazok a stresszes, megkérdőjelezetlen történeteink vetülnek, ezért sokaknak a pénz az első számú közellenség. Persze, közben sokat szeretnének belőle, és nincsenek is tudatában annak, mi minden miatt nem lehetséges ez: hogyan akadályozzák ebben őket a tudattalanul cipelt generációs félelmek és történetek. Lehet szidni a rendszert, a világot, a gazdagokat, lehet utálni a pénzt, és azt kívánni, hogy eltűnjön a föld színéről. De ennél előrevivőbben is hozzá lehet állni a témához: felhasználni a pénzt arra, amire való: saját magunk megismerésére. A pénz teljes őszinteséggel megmutat magadat magadnak, miért is ne használnád ki ezt a csodásan egyszerű kivetülést?

TÁMOGATÁSOK GYŰJTÉSE BYRON KATIE VIDEÓK FELIRATOZÁSÁHOZ - A mai videót is Nagy Zsuzsink feliratozta. Zsuzsi szívvel-lélekkel, megfelelő nyelvi és technikai tudással vállalja további Katie videók feliratozását. Ő csinálta az egyórás Fordítsd meg filmet, és egy hosszabb megfelelési kényszeres videót is, most dolgozik egy anya-fia, szintén hosszabb lélegzetű munkán. Amennyiben bármennyi anyagi lehetőségetek van, kérünk Benneteket, támogassátok Zsuzsi tevékenységét. Ehhez semmi mást nem kell tennetek, mint a következő számlaszámra utalni xy összeget Nagy Zsuzsanna névre: CIB Bank, 10701348-64652430-51100005. Természetesen ez lehet egyszeri vagy akár egy rendszeres hozzájárulás, ha úgy gondoljátok, hogy ezek a videók nektek és újabb érdeklődőknek is tudnak segíteni. Köszönjük szépen.

És akkor nézzük ezt a szuper kis önvizsgálatot.



Ha szeretnéd leleplezni a tudattalan önbecsapásaidat, és megkérdőjelezni mindazt, amit például a pénzről elhittél, és utána sokkal szabadabban élni, várlak szeretettel egy szuper 2-napos, kiscsoportos ÖnMunka Alaptanfolyamon, Byron Katie Munka-módszere alapján:

KI LENNÉL A TÖRTÉNETED NÉLKÜL? – 2-napos, kiscsoportos ÖnMunka Alaptanfolyam Byron Katie Munka-Módszere alapján 2013-ban is.

Hétköznapi tanfolyam: 2013. január 17-18. Budapest (jelentkezési határidő: január 3.)

Hétvégi tanfolyam: 2013. február 2-3. Budapest (jelentkezési határidő: január 7.)


2 megjegyzés:

  1. Köszi a fáradtságodat, erődet lelkesedésedet Zsu!
    Nagyon jó kis videó volt megint!

    VálaszTörlés
  2. szeretnék kérdezni Zsutól, de nem találom az email címét.
    valaki megtudná írni az email címemre: andrr kukac citromail pont hu
    köszönöm! András

    VálaszTörlés