2017. április 27., csütörtök

Ajándékba Kapjuk Egymást - Visszajelzések, Tapasztalatok
Örömmel osztok meg néhány friss visszajelzést drága egyéni csomagos és csoportos klienseimtől, akikkel kölcsönösen ajándékok vagyunk egymás életében.

NAGYON JÓ PÁLYÁRA RAKOTT ENGEM. "Az Andival végzett önismereti munka nagyon intenzív volt. Ez annak is köszönhető, hogy a konzultációk között Andi kíváncsi volt, mi zajlik bennem, így rendszeresen írta neki emailt, amire ő reflektált. A konzultációk nagyon hatékonyak voltak, mert Andi jól irányította a beszélgetést. Továbbá maga a módszer olyan, hogy nem enged teret a mellébeszélésnek, felesleges köröknek, hanem a konkrétumokra kellett figyelni (testi érzeteim, képek a fejemben az adott helyzetről, stb.) Emiatt gyorsan ráláttam, rávezetődtem, hogy a gyermekkori „sérüléseim” hogyan befolyásolják a napi kommunikációmat, hozzáállásomat. Sőt, nem csak segített rálátnom ezekre, hanem sikerült perspektívát váltani abban az értelemben, hogy legtöbbször már tudom a sérülésekhez tartozó gondolat- illetve érzéscsomagot azonosítani, és mielőtt elmerülnék bennük, fel tudom tenni magamnak a kérdést, hogy most miért érzem ezt, csinálom ezt.
Természetesen ez az út nem csodaszer, mert napi szintű tudatosságot, gyakorlást igényel, de az mindenképp elmondható, hogy nagyon jó pályára rakott rá engem. Rengeteget tanultam a hétköznapi konfliktusaim hátteréről, illetve olyasmiket értettem meg, ami más módszerrel nekem eddig nem sikerült.
Andi természete meg csodálatos, nagyon jó ember. Jól tud figyelni, jókedvű, vidám, és nagyon elfogadó. Az első perctől kezdve olyan volt, mintha ezer éve ismerném. Érezni lehet, hogy ez a munka neki a hivatása, és munkál benne, hogy segítsen, minél többet kihozzon egy konzultációból. Ugyanakkor ezt könnyedén teszi, semmi görcsösséget nem éreztem.
Jobbító szándékkal sem tudok írni semmi „kritikát”, mert nem volt ilyen.
Jól vagyok, és egyre többször sikerül ránézni magamra kívülről. Amin leginkább dolgozom az, hogy napi szinten sikerüljön elcsendesednem, és összeszedni a gondolataimat, érzéseimet. Remélem, még a jövőben is dolgozunk együtt. Köszönöm még egyszer a közös munkát.” (G.)

NEM BÍRTAM A KONFLIKTUSKERÜLŐKET. "Drága Andi! Köszönöm, hogy veled kezdhettem el ezt a bensőséges utazást önmagammal, és hogy akármilyen mélyre jutok/jutunk a "trutyimban", te akkor is ugyan olyan kedvesen és szeretettel nézel rám a kamera másik oldaláról. A legszebb az eddig, hogy egy pár hónap után minden előzetes elhatározás nélkül sokkal őszintébb lettem magammal és másokkal is, így az addigi hétköznapi helyzetekre azonnal reagálok, ahelyett hogy magamban cipelném tovább és rágódnék rajtuk. Nem bírtam a konfliktuskerülőket és hoppácska, én magam is az voltam. Nagyon szeretlek! Sok ölelés. (G.)"


A VILÁGON A LEGNAGYOBB KINCS. "Ajándékba "kaptalak" és az is maradsz nekem! Szorongás, depresszió, pánikfélelem és társaik kíséretében fordultam hozzád a hugicám ajánlására, ami a legjobb dolog volt, ami történhetett velem! 
Hálásan köszönöm, hogy kivezetsz az alagútból és megmutatod a fényt. Nagyon sokat jelent számomra, hogy mindig megértesz és megtanítod nekem, hogy én is megértsem, elfogadjam és szeressem magam. Azt hiszem, ez a világon a legnagyobb kincs, amire mindenki vágyik. Köszönöm, hogy vagy nekem." (K.)

HÁLA NEKED, HOGY ÍZEKRE SZEDSZ A KÉRDÉSEIDDEL. „Nagy várakozással érkeztem ide hozzád, és nem csalódtam. Évekkel ezelőtt fedeztem fel a blogodat és mostanában átsuhant a fejemben a gondolat, hogy ha meghalnék, azt bánnám, hogy nem jöttem el a tréningedre. Talán ez volt az utolsó lökés a jelentkezéshez. Örülök és hálás vagyok magamnak, hogy vettem a bátorságot, nem totojáztam tovább és eljöttem. Hála neked hogy vagy és ezt csinálod, ízekre szedsz a kérdéseiddel és segítesz magunkra tekinteni egy biztonságos légkörben. Hála a többieknek, hogy együtt lehettünk és részese lehettem a történeteiknek. És hála a sok, sok nevetésért, jólesett. Köszönöm.” (I.)

KEZD KINYÍLNI A VILÁG. "Drága Andi! Nagyon hálás vagyok, hogy Rád találtam. Fantasztikus ember vagy! Csodás 3 napot töltöttünk el a hétvégén. Nálam beindultak rendesen a pozitív energiák, nagyon sok feladatom és munkám volt hétfőn a munkahelyemen, és a legnagyobb meglepetésemre nem idegeskedtem, nem voltam feszült, hanem szépen, mosolyogva és jókedvűen, nyugodtan végig dolgoztam a napomat… Nem volt bennem rossz érzés, ellenállás, inkább csak jó dolgok történtek velem… a környezetem is sokkal kedvesebb és nyitottabb volt velem, mint úgy általában máskor… kezd kinyílni a világ… mindenkinek szívből ajánlom, hogy tapasztalja meg ezt a határtalan élményt…" (A.)

Korábbi kliens tapasztalatok:

Az ÖnMunka lényege az önkapcsolódás, az önfelnevelés, az önfelismerés, az önmagadért való felelősségvállalás és az önszeretet. Ha felém hoz az utad, szeretettel látlak Egyéni konzultációs csomagon vagy csoportos formában:


Integrált ÖnMunka Alapcsomag (3 nap kiscsoportos tréning+1X90 perces skype-os egyéni konzultáció) 2017. június 16-18. Részletekért kattints ide.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése