2013. május 8., szerda

A Főnököm Kirúgott az Állásomból – Byron Katie Videó




„Én vagyok az oka a szenvedésemnek, de csupán az összesnek.” (Byron Katie)

Újabb Byron Katie videóval bővült a palettánk, újra NagyZsuzsi odaadásának köszönhetően. Az összes eddig magyarított Katie videót megtalálod itt.

Ebben a mai Munkában, Katie segít Jill-nek megkérdőjelezni az elbocsátásával kapcsolatos értelmezéseit. Mert sosem az a baj, ami történik, hanem attól fájunk és szenvedünk, ahogy az elme értelmezi a történéseket. Hogy vádolunk, ítélünk, kifelé mutogatunk – és mindez nekünk fáj. Ha mélyen magunkba nézünk és rálátunk, hogyan járultunk mi hozzá a történtekhez teljesen tudattalanul, akkor esélyünk van egy teljesen új kezdésre, teljesen más hozzáállásra, így többet nem okozunk fájdalmat saját magunknak.

A videóban még szó esik a jóvátételről, hajléktalanságról, munkanélküliségről, és ami a legfontosabb, az őszinteségről. Saját magunkkal és másokkal szemben. Nem mintha őszintének „kéne” lennünk, csak egyszerűen megvilágosul számunkra, hogy kinek is fáj az, ha nem vagyunk azok. Saját magunknak.

A videót ide klikkelve nézheted meg: A főnököm kirúgott az állásomból



KI VAGY A TÖRTÉNETEID NÉLKÜL – 2 NAPOS, KISCSOPORTOS, SZEMÉLYES MUNKÁS, GYAKORLATI TRÉNING BYRON KATIE MUNKA-MÓDSZERE ALAPJÁN. BUDAPEST, 2013. MÁJUS 31-JÚNIUS 1.
RÉSZLETEKET ITT TALÁLSZ: AKTUÁLIS TRÉNINGEK







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése