2013. február 14., csütörtök

Homoszexualitás: Ki is Homofób? - Byron Katie Videó




Nagy örömmel ajánlom figyelmetekbe az egyik kedvenc Byron Katie videómat, melyet újra Nagy Zsuzsi feliratozott, hatalmas lelkesedéssel és szívvel. Zsuzsi, nagyon köszönöm Neked a mindannyiunkért végzett tevékenységedet. :)

Zsuzsi ajánlója a videóhoz: „Amikor tisztán látsz, az igazat mondod, és ez mindent gyökeresen megváltoztat. Szóval, ez az egész nem a szexualitásunkról szól, igaz? Az igazság erejéről szól, ami minden ember számára adott.” (Katie)
Személyes kedvencem – nem csak nekem. Egy nagyon bátor, nyitott, bevállalós emberkéről, és az önelfogadásról. (Zsuzsi)







TÁMOGATÁSOK GYŰJTÉSE BYRON KATIE VIDEÓK FELIRATOZÁSÁHOZ: Amennyiben úgy gondoljátok, hogy ezek a videók Nektek és újabb Munkával ismerkedőknek is tudnak segíteni, és bármennyi anyagi lehetőségetek van, kérünk Benneteket, támogassátok Zsuzsi videó-feliratozó tevékenységét. Ehhez annyit tegyetek, hogy az erre a célra szánt összeget utaljátok át Nagy Zsuzsanna számlájára: CIB Bank, 10701348-64652430-51100005. Köszönjük szépen.


KI LENNÉL A TÖRTÉNETED NÉLKÜL? – 2-napos, kiscsoportos Munka Alaptanfolyam Byron Katie Munka-Módszere alapján.
2013. március 22-23. (jelentkezési határidő: február 25.)
Részleteket itt találsz: Aktuális ÖnMunka Tanfolyamok

2 megjegyzés:

  1. Imádom ezt a videót.
    Homonak, heteronak, nőnek, pasinak, gyereknek, felnőttnek, nyuggernek, főnöknek, beosztottnak lenni nem természetes....

    VálaszTörlés
  2. Miközben néztem, Helga jutott eszembe, és az, hogy ezt szívesen megvitatnám vele. Illetve az is, hogy neki ezt meg kell(ene) néznie. Most látom, hogy azon túl, hogy megnézte, meg is kommentálta...
    Ja, és hálásan köszönöm Zsu!
    :-)

    L'

    VálaszTörlés