2020. április 14., kedd

Új Online Minikurzus: Biztonságban a Testedben, Nyugalomban az Elmédben






FIGYELMESEN OLVASD EL A LEÍRÁST, KÖSZÖNÖM!

A kurzus címe: Biztonságban a Testedben, Nyugalomban az Elmédben: Test-Alapú ÖnMunka Online Minikurzus.  Kedvezményes, bevezető áron.

A kurzust vezeti: Oravecz Andrea, test-alapú önismereti oktató, test-alapú önvizsgálati facilitátor, test-alapú meditációs oktató és trauma tanár

Ez egy ÖNÁLLÓ TANULÁSI ÉS GYAKORLÁSI program, FB csoportos támogatással, melyet a saját időbeosztásodban tudsz végezni. Az anyagokhoz 8 hetes hozzáférést kapsz, de számos audió gyakorlat és Segédlet letölhető formátumú, tehát örökre a tiéd.

Figyelmedbe ajánlom a YouTube csatornámon szereplő, egyre bővülő videólistát is:
Test-Alapú ÖnMunka videók itt.


Már egy ideje terveztem, most pedig a jelenlegi „világhelyzetben” össze is állítottam egy sok éves tapasztalatból táplálkozó online minikurzust. Ebben elméleti alapozás mellett gyakorlati eszközöket adok át számodra ahhoz, hogy ELKEZDHESS VALÓBAN BIZTONSÁGBAN ÉLNI A TESTEDBEN, ami mind az idegrendszered, a fiziológiád, az érzelmeid, a személyiséged, mind pedig lényed legfinomabb dimenziójának OTTHONA is. A "mini" szó kicsit félrevezető, mert jelentős tartalmat tettem bele a kurzusba, de a Test-Alapú ÖnMunka nagykurzusához, a Testbelakás Iskolájához képest, ez a kurzus nyilván minibb. Ha már most tudod, hogy a Testbelakás Iskoláját szeretnéd elvégezni, akkor annak a linkjén szereplő információk alapján jelentkezz.


RÉSZLETES LEÍRÁS ÉS TEMATIKA LENTEBB!

AUGUSZTUSBAN UTOLJÁRA EBBEN A FORMÁBAN ÉS ÁRON! A kurzus anyagához való hozzáféréshez mindenképp szükség van Facebook fiókra. Létszám: Max. 20 fő


JELENTKEZÉS KIZÁRÓLAG A MELLÉKELT JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSÉVEL, IDE KATTINTVA TALÁLOD:

A modern ember generációk óta nem a testében él. Legtöbbünk a feje felett, a teste előtt, illetve a teste felszínén „lakik” energetikailag, a sok gondolkodás, az állandó rohanás, és a testünkből való krónikus „kiköltözés” miatt. A különböző traumák és az érzelmeinktől, érzéseinktől való elszakadás következtében a testünk különböző területeit elhagytuk és lényünk teljesen fragmentált, töredezett. Így nincs fizikai otthonunk, sosem tudunk megérkezni, sosem tudunk biztonsággal megpihenni és megnyugodni. Mivel nem ismerjük a biológiánk, fiziológiánk, idegrendszerünk, érzelmeink, testérzeteink, elménk működését, ezért megtanulunk FÉLNI is mindattól, ami a testünkben zajlik, és amit „nem normálisnak” hiszünk. Ennek következtében folyamatosan odakint vagy a gondolataink között keressük a megpihenést, megérkezést, megnyugvást, biztonságot – sokszor szerfüggőségek és viselkedési kényszerek formájában. Csakhogy ezek legfeljebb átmeneti enyhülést hozhatnak. Emellett energetikailag és érzelmileg másokkal össze vagyunk gabalyodva, ami szintén sok feszültséget okoz. Végül pedig lényünk bölcsessége is a testünkben lakik, amihez csak akkor férünk hozzá teljesen, ha a testünket szép fokozatosan visszaigényeljük és belakjuk.

Ahhoz, hogy biztonsággal elkezdhessünk megérkezni a testünkbe, hogy a TESTÜNK LEHESSEN AZ A BIZTONSÁGOS, MEGTARTÓ OTTHON, amire ki van találva, MAGÁVAL A TESTTEL, A BENNE „ALAPFELSZERELTSÉGKÉNT” OTT LEVŐ ANATÓMIAI STRUKTÚRÁKKAL és eszközökkel érdemes tudatosan dolgozni.

A test-elme bármilyen működései mind természetes állapotok, NEM HIBÁK, és fontos üzeneteket hordoznak. Ha megtanulod, hogy a biológiai-fiziológiai-érzelmi-mentális állapotodat megfigyeld, beazonosítsd, majd a minikurzus során tanult számos eszköz segítségével önszabályozást kezdesz tanulni, megtapasztalod, hogy képes vagy tudatosan is ráhatni az idegrendszeri-fiziológiai-érzelmi-mentális állapotodra. Mindeközben pedig nem letagadod vagy elfojtod a nehéz, fájdalmas jelenségeket, érzeteket, hanem egyre nagyobb megértéssel kapcsolódsz össze velük is. Így egyre fejlődik az a készséged, hogy az életenergiákat át tudod engedni, nem akadnak el a szervezetedben, belül okozva bajokat.

Létfontosságú tapasztalatot szereznünk arról is, hogy lényünk, a legfinomabb szintjén AZ ÁLLANDÓSÁG, A BÉKESSÉG, A NYUGALOM DIMENZIÓJA, AMI MINDIG ELÉRHETŐ, mindannyiunk számára megtapasztalható rendszeres, célzott, értő gyakorlással. Ami által sokkal reziliensebbé válunk ebben a mindenkit erősen cibáló világban. Ez egy VALÓDI IDENTITÁS-VÁLTÁS, ami idővel a mindenpillanatainkban is mindig velünk van, mivel az egész testben áthatóvá, elérhetővé válik. Innentől kezdve a külső és belső történések, érzelmek, energiák, gondolatok nem „rángatnak” minket, mert már nem velük azonosulunk. Mindez gondolati szinten nem megtapasztalható.

Ez egy HOSSZÚ FOLYAMAT, mindenkinél más tempóban történik, nem szabad és nem is lehet siettetni. A minikurzusunk gyakorlatai CSUPÁN ÍZELÍTŐT nyújtanak egy sokkal hosszabb, szisztematikusan, értőn felépített folyamathoz, de ha rendszeresen végzed őket, erőteljes alapokat tudsz elkezdeni építeni.

A kurzus anyagához való hozzáféréshez mindenképp szükség van Facebook fiókra, mert az anyagok egy FB zárt csoportba lesznek feltöltve. Ebben a csoportban lehet megosztani, kizárólag az anyaghoz kapcsolódóan, nem pedig magán jellegű problémákról. A csoporttagság 8 hét elteltével megszűnik, addig van hozzáférésed a videós formátumú tréningekhez és gyakorlatokhoz. Az audió formátumú anyagok és írásos segédletek letölthetők, így bármikor használhatod őket később is.

Amennyiben egyéni figyelemre is szükséged van, 3 mellettem, általam képzett Kolléga elérhetőségét meg fogod kapni, erről is a FB csoportban fogok tájékoztatást adni.

Ez egy JÓL FELÉPÍTETT, ÁTGONDOLT, SOK ÉVES TAPASZTALATON ALAPULÓ ÖNÁLLÓ TANULÁSI ÉS GYAKORLÁSI program, ami akkor való számodra, ha úgy ismered magad, hogy valóban el is sajátítod az ismereteket és elvégzed a gyakorlatokat. És csak ebben az esetben tudja azt nyújtani, amire ki van találva. Annak, hogy megveszed, utána nem csinálod meg, semmi értelme. Én is olyan emberekkel szeretek együtt dolgozni, akik elvégzik azt, ami a részükről elvégezhető. Márpedig ebben a programban minden darabka olyan, amit csak magad számára tudsz megnézni, felfedezni és GYAKOROLNI. Megköszönöm, ha ennek fényében, csak komoly szándékkal jelentkezel.

Ez a minikurzus mostantól a Test-Alapú ÖnMunka online nagykurzusának, a Testbelakás Iskolájának a bevezetője, előfeltétele is. Vagyis, ha tervezed az azon való részvételt, akkor ezt a kurzust mindenképp el kell végezned. Ha már most tudod, hogy a Testbelakás Iskoláját szeretnéd elvégezni, akkor annak a linkjén szereplő információk alapján jelentkezz.

A Minikurzus témakörei és tartalma:
·   Elmélet: Tréning videó – A testünk veleszületett, „beépített” idegrendszeri, fiziológiai, anatómiai struktúrái, melyek úgy vannak kitalálva, hogy elősegítsék azt, hogy biztonságban érezzük magunkat a testünkben. Bolygóideg (vagus nervus) – a test információs autópályarendszere; strukturális alapzatok a testben – földeltség, amire ráengedheted magad; fascia – a belső koherenciánk dimenziója; autonóm idegrendszer alapok (AIR); az AIR minden más szervrendszerre hat; túlélő válaszok, stresszválaszok, lazító válasz; polivagális elmélet, neurocepció; tolerancia ablak; testtudatosság, testbelakás, megtestesülés; fiziológiai, energetikai, tudati szintű megnyugvás; a fiziológia vezérli a történések gondolati értelmezését – alulról felfelé; miért nem elegendő a gondolati szinttel foglalkozni; miért nem biztonságos mindenki számára a meditáció; idegrendszer- és traumatudatosság; idegrendszerünk és testünk érzelmi energiákat kezelő, feldolgozó kapacitása; toxikus és gyulladáscsökkentő életmód. (Időtartam kb. 3 óra) + Írásos segédlet + További ajánlott videók ezekben a témákban.

· Gyakorlat: Videós formátumban vezetett és bemutatott, egyedi gyakorlatsorozat az elméleti témakörök fizikai, testi szinten történő alkalmazására. Rendszeresen végzendő. (Időtartam: 80 perc)

·  Elmélet + Gyakorlat: Videós formátumban – Gondolati és érzelmi önvizsgálat és megnyugvás; 2 gondolati/érzelmi önvizsgálati módszer bemutatása + 2 egyszerű önvizsgálati bemutatás klienssel. + Írásos segédlet. Önállóan végezhetők a segédanyagok és a demo alapján. (Időtartam összesen 2 óra 45 perc)

·     Audió gyakorlatok, saját eszközre letölthetők: Szociális vagus stimulálása (18 perc), Energiaközpontok stimulálása hanggal (20 perc), Has-emésztőrendszer-vagus ideg gyakorlat (32 perc), Feldenkrais 5 fő vonal és csontok gyakorlat (16 perc). Letölthetők, rendszeresen végzendők. (Időtartamuk összesen 86 perc) + Írásos segédlet a gyakorlatok végzéséhez.

BÓNUSZ anyagok:
·  - Donna Eden-féle Napi Energiarutin és Neurolimfatikus pontok masszázsa gyakorlatok, videós formában. Rendszeresen végzendők. (Időtartam: 13 perc és 8 perc)

·      -  Belső mosoly Tao csikung gyakorlat, letölthető audió formában. (27 perc)

· - Videós beszélgetés Török Gabriella, Germán gyógytudomány oktatóval. (Időtartam: 96 perc)


·   Videós beszélgetés Szommer Gabriella, Fascia Bodywork és Fascia Connector oktató, Craniosacralis Bodywork oktatóval + rövid fascia bodywork gyakorlatok ízelítő (Időtartam: 86 perc)

·   
AUGUSZTUSBAN UTOLJÁRA EBBEN A FORMÁBAN ÉS ÁRON!

AZ ONLINE MINIKURZUS KURZUS KEDVEZMÉNYES, BEVEZETŐ DÍJA: 24.900 Ft (ÁFA-mentes)

JELENTKEZÉS KIZÁRÓLAG A MELLÉKELT JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSÉVEL, IDE KATTINTVA TALÁLOD:

Létszám: Max. 20 fő

Látlak szeretettel a Hallgatóim között!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése