2013. december 30., hétfő

Fogjuk Egymás Kezét – Köszönet a CsoportnakÍgy év végén összegyűjtöttem néhány zárt ÖnMunkás csoportbeli megosztást, melyek mind arról tanúskodnak, mekkora megtartó és segítő ereje van a csoportnak, ha az ember komoly ön-szembenézésre adja a fejét. Mert ez az út sokszor fájdalmas, és ilyenkor nagyon támogató, ha van kivel megosztani azt, amin épp átmész. Ha elmondhatod, leírhatod, megkérdezheted. És a többiek értenek, mert mindannyian átmentek és átmennek hasonlókon.

A csoport lehet az Alapcsomagokat végzettek segítő Facebook fóruma (ez a részvétel előfeltétele), lehetnek a Mélyítő csoportok, az elvonulások csoportjai, vagy a több hónapos facilitátorképző csoport. Ezekben a résztvevők nem csak egyénileg, hanem értő-érző, szeretetteli és elfogadó-befogadó közegben is dolgoznak, együtt sírva és nevetve, egymásnak is segítve az önvizsgálatokkal. Életre szóló barátságok és szerelmek is szövődnek, időnként bulizunk és kirándulunk, csodás kis embercsoportocska a miénk.

Ha még nem voltál nálunk tanfolyamon, akkor a Facebook Önvizsgálatok nevű zárt csoportjában tudsz részt venni, ehhez nem előfeltétel az Alapcsomag elvégzése. Ebbe a csoportba itt tudsz bejelentkezni: Önvizsgálatok zárt csoport

Ha pedig megérett Benned, hogy valódi komoly önfeldolgozásba kezdj, várunk szeretettel 2014-ben is Önvizsgálati Alapcsomagjainkon, Mélyítő kurzusainkon, a Tematikus tréningeken, elvonulásokon, most már online tanfolyamainkon is. És hamarosan indul egy 2-hónapos Önszeretet-Önértékelés intenzív kurzus, erről részletek néhány napon belül itt a blogon és a Facebook-on.

És akkor ezekkel a megosztásokkal kívánok Mindannyiótoknak Boldog Új Évet! Szeretettel, Andrea


Sziasztok! A mai nap szinte teljesen sztorimentesen telt el. Hihetetlen! Ilyen még nem nagyon volt. Nem tudom, hogy ez a tegnapi Andi-féle über-hiper-szuper-pihentetés hatása, vagy az önmukk (önmunkás csoport) vacsié, vagy azé, hogy mostanában elkezdtem jobban szeretgetni azt a 6-8 éves kisfiút, aki anno voltam (és ebben segített a nemrég feltett Katie-s videó is), de ma nem érzem annyira rossznak magam, illetve nem érzem semmilyennek magam. Csak vagyok és amire gondolok, csinálom. Egyszerűen csak megteszem. Van ugyan felbukkanó gondolat, észreveszem, és csak figyelem. Szeretettel fogadni őket, ahogy jönnek – talán ma éltem ezt át leginkább eddig. Milyen egyszerű is ez önmagában. Nem lehet leírni sem. 

Egy éve vagyok itt, szinte pontosan egy éve végeztem el az alaptanfolyamot. Rengeteg minden történt azóta. Élénken, gyorsan, automatán és kevésbé automatán. Az alapmotiváció az volt, hogy azért kell nekem ezt csinálni, mert nekem sokkal jobbnak kell lennem ahhoz, hogy szeressenek, sokkal többet kell érte tennem, mint másnak. Önmagamért nem szerethetnek, csak azért, amit teszek. Erre nem olyan rég jöttem rá. 

És most hálát érzek. Először is hálás vagyok magamnak, hogy elkezdtem ezt az egészet és nem kerültem el (ahogy sokszor csinálom), és azért is, hogy voltam olyan fontos magamnak, hogy nem hagytam abba, amikor fájt vagy féltem. Hálás vagyok Mindenkinek, akiket itt megismerhettem, a sok-sok nagyszerű, emberi, őszinte, sebezhető, bátor és szerethető önmukknak, akik annyit adtak és akiktől annyit tanulhattam. A faciknak, a mélyítő csoportoknak, a tematikus napoknak, az egyéni munkáknak, a sok-sok posztnak, a vidám fotóknak, a nevetésnek, a sírásnak, az együttlétnek. Mindannak, amit megosztottatok velem Magatokból. Mindannyian benne vagytok ebben a posztban. És bennem is.
KÖSZÖNÖM! (Zs.)


Kedves Barátaim! – Jóvátevő levél

Ebben a csendességben, ami most kívül-belül körülvesz, sorra felbukkantok. Jönnek mennek bennem a képek és érzetek a lassan véget érő év történetei kapcsán. Nagy hálát érzek a Teremtő iránt, hogy átélhettem ezeket a tapasztalatokat és ennyi csodás emberrel találkoztam. Minden találkozás gazdagított és közelebb vitt önmagamhoz. Bocsánatot kérek azoktól, akiket arra használtam, hogy a félelmeimet, gonoszságomat és gyengeségeimet kivetítsem rájuk. Köszönöm, azoknak, akik kibírták és még most is részesei az életemnek és köszönöm azoknak is , akik már nélkülem folytatják az útjukat. 
Az elmúlt év életem egyik mélyrepülése volt sok szempontból. Ez a csoport tartott meg a sok-sok szeretetével és elfogadásával. Mindenkinek külön köszönöm, akivel kapcsolatba kerültem, aki biztatott és elfogadott olyan pillanatotokban is, amikor ez nekem nem ment és azoknak is, akik nem ezt tették. 
Külön hála Neked, Andi, akivel szemben extra elvárásaim voltak időnként és nem voltam minden pillanatban elégedett azzal a mérhetetlen ajándékkal, amit az életembe hoztál. Ez is csak az önmagammal szembeni maximalizmus kivetülése volt. Köszönet érte, hogy elviselted, amit ebből megéreztél.
Köszönöm Misi, hogy a mélyre-menésem tanújaként jelen voltál és támogattál hétről-hétre. Ezzel együtt néha még is kritizáltalak és megítéltelek olyasmiben, amit én még soha nem csináltam se jól, se rosszul. Köszönöm Csoporttársaim, hogy elviseltétek a sok szövegelésemet és dominanciámat, és nem küldtek el a jó fenébe, hanem szeretettel és elfogadással halmoztatok el. Olyat kaptam, amit én nem tudtam megadni magamnak. 
Azt kívánom, hogy a következő év történetei és önmunkája tovább gazdagítson bennünket együtt a csoportban és külön-külön a privát életünkben. 
Jóvátevésként mindent megteszek, hogy tovább növeljem a bennem levő tudatosságot és eltakarítsam a szeretet útjában álló akadályaimat. Továbbra is azon dolgozom, hogy a létezésem hozzájáruljon ahhoz a sok csodához, amit a Valóság tartogat nekünk,hogy a félelmeim ellenére legyen erőm megtartani a nyitottságomat és átengedni magamon azt, ami VAN. 

Szeretlek Benneteket!!! (K.)


Drága Andi!
Annyi hála, szeretet élődik meg bennem, hogy muszáj ide írnom.
Egyszerűen köszönöm a gyengéd támogatásodat-jelenlétedet, mely során megengedhettem magamnak, hogy gyengéden, támogatóan lehessek jelen saját magammal, ahogy még emlékezetem óta soha. 
Köszönöm, hogy soha nem éreztem sürgetve, nem elég ilyennek-olyannak magamat a Társaságodban. Végül de nem utolsó sorban köszönöm, hogy elkezdted és folytatod is a csoportot, munkát és önvizsgálatokat, melyben rengeteg munkád fekhet, és hagyod, hogy látszólagos céltáblája legyél a hiedelmektől túlterhelt emberi elmének.
Sok szeretettel ölellek. (K.)

Nagyon köszönöm a mai napot! És köszönöm, hogy itt lehetek köztetek, hogy a tökéletlenségeimmel együtt is elfogadhatónak, sőt!!! Egyre inkább így is tökéletesnek és szerethetőnek érzem magam!
Hatalmas ölelés Nektek! (Sz.)


Jó reggelt mindenkinek! 
Tegnap fejeztünk be egy kiscsoportos mélyítő kurzust Bogdán Ildivel, és állítom, ennyit még sosem haladtam a gátló hiedelmeim feldolgozásban. Kiscsoportos légkörben az ember könnyebben megosztja a hiedelmeit, Ildi rávezet arra, ha mégoly hülyének is érzem magam, voltaképp ez is szeretni való!  Nagyon köszönöm, itt is! 

Mindenkinek ajánlom! 
Minél nyíltabban állsz hozzá, annál jobban működik.
Végül de nem utolsó sorban a többiek támogató hozzáállását, türelmét említeném, és köszönöm! (M.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése