15 Hetes Online ÖnMunka Képzés: Életed Legfontosabb Kapcsolata: Az Önkapcsolódás, az Önfelnevelés és az Önfelismerés Test-Alapú Gyakorlati KurzusaÉLETED LEGFONTOSABB KAPCSOLATA: AZ ÖNKAPCSOLÓDÁS, AZ ÖNFELNEVELÉS ÉS AZ ÖNFELISMERÉS TEST-ALAPÚ GYAKORLATI KURZUSA: 15 HETES ÖNMUNKA ONLINE KÉPZÉS
2020. MÁRCIUS 13-TÓL - LEGUTOLSÓ JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ FEBRUÁR 28.
(Érdemes időben jelentkezni, mert néhány héttel a kezdés előtt már általában betelik a létszám.)

JANUÁRI KORÁNKELŐ AJÁNDÉK: Azok között, akik január 30-ig befizetik a részvételi díjat, kisorsolok egy 3 X 60 perces, skype-os egyéni konzultációs csomagot velem. Ennek értéke 34.900 Ft és nagy támogatás a kurzus folyamán.

A KURZUS MOST UTOLJÁRA INDUL AZ EDDIGI ÁRON ÉS EZZEL A FELÉPÍTÉSSEL.

Ajánlom figyelmedbe a Youtube csatornámra frissen készített sok videót (2019. júliusa óta) a témában, itt találod a teljes gyűjteményt.

ÖNFELFEDEZÉS - ÖNKAPCSOLÓDÁS - ÖNFELNEVELÉS - ÖNFELISMERÉS - ÖNGYÓGYÍTÁS - DEKONDICIONÁLÁS: ÉRZELMI, TESTÉRZETI, IDEGRENDSZERI, BIOLÓGIAI, FIZIOLÓGIAI, GONDOLATI, SZELLEMI SZINTEN

KÉRLEK, HOGY SZÁNJ 10 PERCNYI FIGYELMET A KURZUS LEÍRÁSÁNAK ELOLVASÁSÁRA. SOK AZ INFÓ ÉS SZERETNÉM, HA MINÉL ALAPOSABB KÉPET KAPNÁL ARRÓL, MIRŐL IS SZÓL.

Létszám: 30 fő (néhány helyünk van még)

A kurzus indul: 2020. március 13-án. De már addigra sok fontos előkészületünk van, és szeretem, ha nyugodtan meg tud mindenki érkezni, ezért fontos a legkésőbb február 28-i regisztráció és befizetés.

Jelentkezés emailben: andi.oravecz@gmail.com

FONTOS! A részvételhez nélkülözhetetlen, hogy legyen saját Facebook profilod, mert a tréningvideók egy zárt FB csoportban nézhetők, illetve az a kérdező-megosztó-támogató fórumunk is. Illetve, kérlek, hogy gmail.com-os email fiókkal jelentkezz a kurzusra.

Ez egy KOMOLY, ÁTFOGÓ, EGYEDÜLÁLLÓ, ÖNÁLLÓ TANULÁSI ÉS GYAKORLÁSI program, melynek során végig kísérem a Résztvevőket egy zárt csoportos fórumon, néhány tapasztalt, ÖnMunkában jártas, kiváló Segítővel egyetemben. (Részletes Felépítés és Tematika lentebb.) A kurzus során lehetőség van általam képzett, nagy tapasztalattal rendelkező Segítő kollégáimmal egyéni konzultációs kísérést is igénybe venni, külön díjazásért. Ennek részleteiről a kurzus résztvevői külön tájékoztatót kapnak majd.

AZ ÖSSZES ANYAG ELÉRHETŐ MARAD A KURZUS BEFEJEZTÉVEL IS (ÉVEKIG), ÍGY A HALLGATÓK BÁRMIKOR ÚJRA MEGHALLGATHATJÁK, MEGNÉZHETIK ÉS ELVÉGEZHETIK A VIDEÓKAT, AUDIÓKAT, GYAKORLATOKAT.

„Életem eddigi egyik legjobb döntése volt, hogy elkezdtem ezt a kurzust, ajándék már az is, ahogy megtalált engem. Először a leírás győzött meg, hogy ez a kurzus máshonnan közelít, mint amit eddig ismertem. Valódinak, hitelesnek, kidolgozottnak, működőnek tűnt és ez be is igazolódott. Tisztelem a hatalmas tudásodat, hogy okos vagy, hogy létrehoztad ezt a rendszert egymáshoz tökéletesen illő és egymást támogató mozaikokból, ahogy a személyes tapasztalataidon keresztül ezt átadod. Köszönöm a hatalmas energiát, amit beleteszel ebbe, és hogy ennyire elkötelezett vagy irántunk, a jelenlétedet. Soha nem találkoztam még ilyennel semmilyen fizetett tanfolyamon semmilyen területen, ezért számomra pénzben nem kifejezhető, amit itt kapok, egyértelmű, hogy sokkal, de sokkal többet ér, mint amit kifizettem érte.”

„Azon méláztam ma, hogy ez a folyamat egy önismereti esszencia, ami egész életre elegendő muníciót ad. Vissza-vissza lehet térni hozzá, ismételni, újraértelmezni. Szerencséje van azoknak, akiknek az önmaguk felé fordulásuk elején Hozzád vezet az útjuk, hogy egy ilyen komplex tudás-gyakorlat-tapasztalat kupacot egy helyen megkapnak. Normálisint kb. 1000 helyen sem jön össze ennyi infó, tudás és gyakorlás. Mondjuk az én esetemben az 1000 hely és az eltelt évek ágyaztak meg bennem magamnak, meg hogy pontosan tudjam, hogy jó helyen vagyok. Nagyon izgatottan várom a továbbiakat és vele a még teljesebb önmagamat!  Eddigi életemben nehéz érzéseknél sokat mondogattam, hogy meg akarok halni. 2018-ban mondtam először, hogy meg akarok születni.”

(15 Hetes Online Kurzus Visszajelzések, Tapasztalatok Teljes Gyűjtemény itt olvasható.)


A Test-Alapú ÖnMunka teljes képzési tematikáját (Alap és Haladó Kurzus) ebben a videóban mutatom be:Egy korábbi videóban képpel-hanggal mesélek a 15 hetes kurzusról. A videó nem helyettesíti a szöveges leírást. :)


Átlagban heti 5-6 óra időráfordítás szükséges a gyakorlásra. Csak akkor érdemes jelentkezned, ha ezt meg is tudod valósítani. Ez a kurzus akkor való számodra, ha úgy ismered magad, hogy valóban el is sajátítod az ismereteket és elvégzed a gyakorlatokat. És csak ebben az esetben tudja azt nyújtani, amire ki van találva. Annak, hogy megvásárolod, utána nem csinálod meg, semmi értelme. Én is olyan emberekkel szeretek együtt dolgozni, akik elvégzik azt, ami a részükről elvégezhető. Márpedig ebben a programban minden darabka olyan, amit csak magad számára tudsz megnézni, felfedezni és GYAKOROLNI. Senki nem tudja helyetted megcsinálni, és soha nem is fogja tudni. Természetesen előfordul olyan, hogy valaki elakad, megtorpan a program folyamán. Ilyenkor, ha ezt jelzed felém, akkor tudok segíteni a továbbhaladásban, és a zárt FB csoportunk ereje is nagyon sokat segít.

Célom, hogy egy átfogó öntanulási, önfeldolgozási, önfelnevelési, öngyógyítási folyamatban vehessenek részt azok, akik már tudják, hogy a lényük nem 3 napos tanfolyamok hatására éled fel, változik és tisztul meg az ősrégi kondicionáltságaitól, hanem az önmaguknak való gyengéd, fokozatos, hosszabb elköteleződés és kitartó gyakorlás következtében. Ehhez szeretnék keretet biztosítani.

Az ÖnMunka kurzusa az EMBERI LÉNY EGÉSZÉT átfogja. Elméletben és GYAKORLATBAN. Fiziológiai – biológiai szintet, agyat, idegrendszert, érzelmeket és testérzeteket, mentális - gondolati szintet, az elme működését, pszichológiai- és személyiségfejlődést, szellemi – spirituális szintet. A lehetséges sérülési pontokat és traumatizálódási lehetőségeket és különböző, sokat tesztelt és működőképesnek talált eszközöket ezek gyógyítására és dekondicionálására.

FONTOS! A kurzus alapvetően nem trauma-feldolgozó kurzus. Ahogy a címe is mutatja, az Önkapcsolódáson van a fókuszunk, hisz minden traumánk abból fakad, hogy valamilyen módon és szinten elszakadtunk önmagunk érzékelésétől. Ez egy trauma- és idegrendszer-informált önkapcsolódás, önfelnevelés kurzus. Ami megtanítja azt az elmélet és gyakorlati alapot, amire traumafeldolgozást lehet építeni.

A TRÉNING CÉLJA:

A célunk az, hogy mély, GYAKORLATI fiziológiai-biológiai-idegrendszeri-testi és gondolati-viselkedési tudatosságunk és önismeretünk kezdjen kialakulni. Ehhez eleinte úgymond kapacitást növelünk: növeljük a testünk és az idegrendszerünk kapacitását arra, hogy BIZTONSÁGOSAN tudja majd később átengedni a régóta beragadásban levő energiákat, illetve az újonnan beérkezőket. Anélkül, hogy megijedjünk bármitől. Az elméleti tudásanyagunk is arról szól, hogy megértsük ezeknek a folyamatoknak és a tüneteknek a TERMÉSZETESSÉGÉT, jelentését, így egyre közelebb merészkedhessünk hozzájuk. Gondolkodással mindez nem feldolgozható. A TEST A FŐNÖK, A TEST VEZET, vagyis a testünkkel való biztonságos kapcsolat kiépítése az alap. Az általános disszociált létünkből visszaérkezünk a fizikai valónkba, a testünkbe, és ily módon az ősrégi érzelmi, gondolati, viselkedési sémáinkat is szép fokozatosan dekondicionáljuk.


(Legközelebb 2020. szeptemberében indul ez a program, addig más ÖnMunka kurzus nem lesz, és egyéniben is csak a Résztvevőkkel dolgozom.)


EGY KIS BEVEZETŐ:

2010 óta több száz tréningnapot és több ezer egyéni konzultációs órát tartottam. Közben folyamatosan tanultam és tanulok, magamon is átengedve, gyakorlatban is megtapasztalva mindazt, amit továbbadok. Számos olyan nemzetközi kurzust végeztem el, melyek ismeret- és gyakorlati anyagát magyarul csak nálam lehet elsajátítani. Az évek során többféle képzési konstrukcióban dolgoztam, és 2017-ben jutottam el az eddigi tapasztalataim és legfrissebb tanulmányaim ötvözésével ehhez az integrált, átfogó, online ÖnMunka képzéshez, melynek nagyon nehéz címet adni, mert annyira sokrétű, annyi fontos hangsúllyal és kimeneti lehetőséggel. A kurzus az Életed Legfontosabb Kapcsolata: Az Önkapcsolódás, az Önfelnevelés és az Önfelismerés Gyakorlati Kurzusa nevet viseli.

Az ÖNMAGAMMAL VALÓ VISZONY MINŐSÉGE a legfontosabb ’valami’, amire a hosszú évek óta tartó ön-utazásom leegyszerűsödött. Minden pillanatom megélése, minden kapcsolatom minősége ezen múlik. Azon, hogy milyen mélységben és tudatosságban vagyok képes KAPCSOLÓDNI ÖNMAGAMHOZ: az érzéseimhez, gondolataimhoz, működéseimhez, nemszeretem tulajdonságaimhoz, hiányaimhoz, gyengeségeimhez, testemhez, vélt hibáimhoz, minden megnyilvánulásomhoz. Hogy hogyan bánok önmagammal. Minden mély VÁLTOZÁS csakis ebből tud kibontakozni. Nem kívül, hanem először BELÜL. Tapasztalatom szerint a legtöbben ezt nem is értik, de ez a normális, hisz senki nem tanította meg nekünk. Ők sem tudták. Végtelenül hálás vagyok az Életnek, hogy számomra kinyitotta az ÖN-KAPCSOLÓDÁS lehetőségét. Ebben a minőségben együtt lenni magammal és másokkal, szavakkal nehezen megfogható. Az angol nyelvben terjed az a kifejezés, hogy ’hold space’, ’tartani a teret’ valaki számára. Tartani a szeretet mindent átható terét először önmagam számára, ebből fakadóan pedig képesnek lenni ugyanezt megtenni másokkal.

A kurzus emellett még viselhetné a Túlélő Üzemmódból az Életbe nevet is. Túlélő üzemmód alatt egyrészt azt a krónikus, mérgező stresszt értem, melyben modern világunkban a legtöbben élünk, s amivel nem igazán tudunk mit kezdeni. Másrészt pedig azokat a múltunkból még most is cipelt, feldolgozatlan, tudattalanul nyomasztó belső tartalmakat, melyek ellehetetlenítik, hogy örömteli, szeretetteljes, kiteljesedett, érett, felnőtt életet éljünk.

Aztán úgy is hívhatnám, hogy „Tanulj meg Érezni és Élni” vagy„Tanulj meg Ember Lenni: Átfogó Ember- és Önismeret”. Vagy úgy, hogy "A Mérgező Szégyen Gyógyítása". És még tucatnyi más módon. J

Lényeg, hogy a legfőbb „eszközünk” ezen az úton a SAJÁT TESTÜNK, a legnagyobb hangsúly a testünkkel és a saját belső érzékelésünkkel való újrakapcsolódáson van. Azért „újrakapcsolódáson”, mert a sérüléseink hatására kisebb-nagyobb mértékben mindannyian elkülönülve, disszociációban élünk a testünktől, nem érezzük többé. És ha érezzük is, akkor is félünk tőle. Félünk szinte mindentől, ami a testünkben történik, érződik, kifejeződik, miközben ezek intelligens jelzések, nem hibák. Az elfojtás kultúrájában élünk hosszú generációk óta, mindent fejben szeretnénk megoldani,kényszeresen keresünk, agyonelemzünk, rohangálunk ide, rohangálunk oda, megtanulunk ilyen módszert, majd olyat, futunkfutunkfutunk. Hátha majd egyszer odaérünk. A fejünkben nem fogunk.

Amíg nem kapcsolódunk össze újra a fizikai szintű önmagunkkal, addig nem tudunk a legmélyebb szinten gyógyulni. A gyógyulás nem a fejben van, bármennyire is ezt halljuk régóta. Ha mély testérzékelési szinten gyógyulunk, azzal AUTOMATIKUSAN gyógyul az összes „fentebbi szint” is. ALULRÓL FELFELÉ. Ez olyasvalami, amiről hiába írok, mert szavakkal nem átadható maga a tapasztalati élmény. Amíg nem tanulod meg saját magadat biológiai-fiziológiai-testérzeti-érzelmi szinten érzékelni, addig mindig futni fogsz tovább. És ezt CSAK TE TUDOD MEGTENNI, CSAK TE VAGY KÉPES ÉRZÉKELNI ÉS ÉREZNI SAJÁT MAGADAT. Én szépen, szisztematikusan, kis lépésekben haladva meg tudom mutatni Neked, hogy hogyan csináld. Nem 2 nap alatt, nem is 2 hét alatt. Egy egész élet elfojtásai, kondicionáltsága és disszociációja vár „visszacsinálásra”. Ezért is állítottam össze ezt a 15 hetes képzési folyamatot.

A lényed mélye réges-régóta vár rád, hogy végre ÖSSZEKAPCSOLÓDJ VELE, felfedezd, felismerd a csodálatosságát, intelligenciáját, és azt, hogy valójában egész életedben téged védett és szolgált. Nem megszerelni, kijavítani kell őt, azt már régóta próbálod, és az mind önerőszak. Én a gyengédség nyelvét tudom megtanítani neked, hogy végre ezen szólhass magadhoz. És ez főként nem a szavak nyelve. 30 évig én is erőszakoltam magam, elég nagy tapasztalatom van ezen a téren is...

Számomra ez a VALÓDI ÖNISMERET és EMBERISMERET. Ami nem marad meg az ismeret szintjén, hanem a gyakorlati megközelítés miatt mély megéléssé és tapasztalássá válik. Vallom, hogy az elmélet semmit nem ér gyakorlat nélkül. A gyakorlat pedig nem sokat ér anélkül az elmélet nélkül, ami által tudjuk is, hogy mit miért csinálunk, mi miből fakad, mi mit jelent ebben az elképesztően csodálatos és intelligens TELJES EMBER rendszerben.

Látlak szeretettel ezen a csodás és időnként fájdalmas, kalandos felfedezőúton.

AZ ÖSSZES ANYAG ELÉRHETŐ MARAD A KURZUS BEFEJEZTÉVEL IS (ÉVEKIG), ÍGY A HALLGATÓK BÁRMIKOR ÚJRA MEGHALLGATHATJÁK, MEGNÉZHETIK ÉS ELVÉGEZHETIK A VIDEÓKAT, AUDIÓKAT, GYAKORLATOKAT.

A 15 HETES KURZUS FELÉPÍTÉSE:

·                      Kb. 30 órányi korábbi tréningeken és kurzusokon rögzített videófelvétel a tematikához illeszkedő adagolásban. (bármikor nézhetők)
·                      Kb. 60 emailes lecke, melyek nagy része általam felmondott audio formátumú gyakorlat (ún. neuroszenzoros gyakorlatok), heti 4 lecke adagolásban.
·                     6 élő Kérdés-Válasz tréning, Facebook élő videó formában. (Egyedül ezek lesznek konkrét időpontokban, de ha valaki nem tud élőben részt venni, az bármikor megnézheti a készülő videófelvételt.)
·                      Bónusz anyagok és gyakorlatok.
·                     Zárt, támogató Facebook csoport, ahol kérdezünk és megosztunk. A csoport munkáját folyamatosan figyelemmel kísérem, néhány ÖnMunkában mélyen jártas Segítő kíséretében.
·                     2 hét szünet a folyamatunk közben, hogy legyen lehetőség az esetleges pótlásokra és integrálásra. (A szünet a 15 hét része.)
·                     4 hetente előre kiküldött Menetrend, hogy lehessen látni, mi következik.
·                     Átlagban heti 5-6 óra időráfordítás szükséges a gyakorlásra. Csak akkor érdemes jelentkezned, ha ezt meg is tudod valósítani.
·                     Az adott hét aktuális leckéit mindig előre kiküldöm. Az adott hét mindig pénteken kezdődik, a leckéket már csütörtök este és péntek délelőtt megkapják  a résztvevők.


A 15 HETES KURZUS TÉMAKÖREI:

·                     A MEGFELELŐ HOZZÁÁLLÁS az ön-folyamathoz és az önismereti munkához.

·                      AZ „EREDETI” EMBER PROGRAM: hármas-triunális agy; a biológiai-érzelmi és pszichológiai szükségletek; az önmagától fogva értékes és elég jó ember; az érett, felnőtt személyiség, a biológiai érzelmek (félelem,düh, szomorúság) fontossága és szerepe; az „emberállat”; biológiai – érzelmi – pszichológiai – mentális – spirituális egészség és teljesség; testben élés. – Mindaz, amire az ember – természeténél fogva – ki van találva.

·                      A HIÁNY, DEPRIVÁCIÓ ÉS TRAUMATIZÁLTSÁG PROGRAMJA - PROGRAM 1.0: Érzelmi és pszichológiai szükségleti hiányok és depriváció; alapvető kötődési stílusok; hiányidentitások (nem elég jóság, értéktelenség, szeretetlenség, stb. programja); a mérgező szégyen; a traumatizálódás lehetőségei; elválasztottság, disszociáció a testtől és a testi érzetektől; az elme hurokszerű működése, gondolati és kognitív torzulások; kényszerek és függőségek; megküzdési stratégiák, szerepek és álarcok; a program 1.0 agyi áramkörökbe, idegrendszerbe, testérzetekbe, izmokba „ragadása”. – Mindaz, ahogy kondicionálódtunk, és miért van időre szükség ahhoz, hogy ez változzon.

·                      MÉLY ÉRZELMI ÉS TESTÉRZETES MUNKA, BODYFULNESS, ÁTÉLT ÉRZET: A Program 1.0 feldolgozásának legfőbb szintje a testi szint.

·                      SCOTT KILOBY ÉLŐ ÖNVIZSGÁLATOK ALAPOK, mostanra egyszerűsítve.

·                     BYRON KATIE MUNKAMÓDSZERE, egyszerűsített, „csapdamentesített” változat.

·                     PETER LEVINE SOMATIC EXPERIENCING ALAPOK.

·                     BELSŐ GYERMEK GYÓGYÍTÁSÁNAK saját fejlesztésű – testérzet alapú - módszere.

·                      ALAPVETŐ MINDFULNESS, ÉBER TUDATOSSÁG biztonságos gyakorlása.

·                      STEPHEN PORGES POLIVAGÁLIS ELMÉLET ALAPOK.

·                     IDEGRENDSZER: Autonóm/vegetatív idegrendszer, szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszer; Nervus Vagus – Bolygóideg; stresszválasz, stressz fiziológia; önszabályozás és társ-szabályozás; neurocepció és interocepció; neuroszenzoros-érzékeléses gyakorlatok; orientációs válasz és orientációs gyakorlatok; funkcionális lefagyás; stressz szervek kimerülése és gyógyítása; krónikus betegségek (bél-, szív- és érrendszer, bőr, autoimmun, ízületi, hormonális, elhízás); pszichés állapotok megértése: depresszió, szorongás, pánikbetegség; neuroplaszticitás.

·                     TRAUMA: traumák típusai, traumatizálódás megelőzése, trauma feloldása, stb.

·                     EGÉSZSÉGES ÖNVÉDELEM ÉS ÉN-HATÁROK. Egészséges üss vagy fuss válasz beindítása.


·                     ELLENÁLLÁSSAL végzett munka.

·                     MÉRGEZŐ SZÉGYENNEL végzett munka.

·                     VESZTESÉG- ÉS HIÁNYFELDOLGOZÁS.


·                      STRESSZ SZERVEK MÉLY, TESTI SZINTŰ GYÓGYÍTÁSA: vesék-mellékvesék, agytörzs, bélrendszer, diafragmák és testszelvények.

·                     FELDENKRAIS MOZGÁSTUDATOSSÁGI MÓDSZER ALAPJAI, EGYSZERŰ GYAKORLATOKKAL


A TRÉNING CÉLJA:

A célunk az, hogy mély, GYAKORLATI fiziológiai-biológiai-idegrendszeri-testi és gondolati-viselkedési tudatosságunk és önismeretünk kezdjen kialakulni. Ehhez eleinte úgymond kapacitást növelünk: növeljük a testünk és az idegrendszerünk kapacitását arra, hogy BIZTONSÁGOSAN tudja majd később átengedni a régóta beragadásban levő energiákat, illetve az újonnan beérkezőket. Anélkül, hogy megijedjünk bármitől. Az elméleti tudásanyagunk is arról szól, hogy megértsük ezeknek a folyamatoknak és a tüneteknek a TERMÉSZETESSÉGÉT, jelentését, így egyre közelebb merészkedhessünk hozzájuk. Gondolkodással mindez nem feldolgozható. A TEST A FŐNÖK, A TEST VEZET, vagyis a testünkkel való biztonságos kapcsolat kiépítése az alap. Az általános disszociált létünkből visszaérkezünk a fizikai valónkba, a testünkbe, és ily módon az ősrégi érzelmi, gondolati, viselkedési sémáinkat is szép fokozatosan dekondicionáljuk.


A KURZUS MELLÉ FONTOS OLVASMÁNYOK:

Alice Miller, A test kiáltása; Peter Levine, A tigris felébresztése;Jean Liedloff, Az elveszett boldogság nyomában. – Ezeket már a kurzus előtt érdemes elolvasni. Az olvasmányokat nyitott elmével javaslom olvasni, fontos alapvetéseket tartalmaznak, de nem mindenhatók, és mint minden, abszolút félreérthetők. A művekből nem érdemes a kurzusra vonatkozóan következtetéseket levonni. (A fenti címek aktív linkekre vezetnek, ahol részletek olvashatók a könyvekből.)

JANUÁRI KORÁNKELŐ AJÁNDÉK: Azok között, akik január 30-ig befizetik a részvételi díjat kisorsolok egy 3 X 60 perces skype-os egyéni konzultációs csomagot velem. Ennek értéke 34.900 Ft és nagy támogatás a kurzus folyamán.

A 15 HETES ONLINE KURZUS DÍJA: 119.900 Ft (ÁFA-mentes)
Fizetés módja és feltételei: A jelentkezés megerősítéseként a részvételi banki utalással fizetendő, melynek részleteiről a jelentkezéskor küldök információt. A helyed a befizetéssel válik véglegessé.
Amennyiben külföldi számláról érkezik az utalás, további költségek merülhetnek fel, melyek a Résztvevőt terhelik. Erről egyénileg tudunk egyeztetni. Kérlek, jelezd, ha külföldről utalnál. Ha a Transferwise szolgáltatását használod, az mindkettőnk számára a legelőnyösebb.
A részvételi díjról Tanfolyami oktatás címén kerül számla kiállításra.

KORÁBBI VISSZAJELZÉSEK: (Még korábbiak itt.)

Végül néhány visszajelzés azoktól, akik az ÖnMunka kurzust még szakaszokban végezték 2017 végén:

„Andi Drága, hogy én milyen isteni délelőttöket és délutánokat töltök mostanában veled!!! Komoly társas igényemet tölti ki a tréning videóinak nézése és tanulgatása. Annyira élvezek magammal foglalkozni! Imádom, ahogy felépítetted a képzést, imádom a tartalmat, az értelmet, a természetességet és a kedvességet, mellyel mindezt csinálod! Nagyon örülök, hogy veled mehetek!”

„Szeretném visszajelzésként leírni, és ezt nyugodtan beteheted valami FB-os közös területre, hogy nagyon hálás vagyok neked a munkádért, amit végzel. Hogy aktívan követed a folyamatunkat, hogy a lényegről írsz és beszélsz, hogy ennyire érthető és koherens a tudás, amit átadsz, hogy tapasztalat van mögötte. Meg sem fordul a fejemben, hogy ezért pénzt adok, mert te nem pénzért csinálod. A megismerni akarást és a tapasztalat/tudás átadásának akarását érzem nálad. Tenni az emberekért… Ezért hálás vagyok!”

„Nagyjából tíz éve járom az önismereti utakat, ebből 7 éve magam is a segítő területen dolgozom, mint családállító, kineziológus, ringató terapeuta. Azt tapasztaltam magamon és másokon is, hogy a módszerek csak egy ideig és egy szintig tudnak segíteni. Sok minden szépen oldódik, helyére kerül, de vannak dolgok, amelyek újra és újra visszatérnek. Olyan makacsul ragaszkodva, cuppantósan. Kerestem ennek az okát, először magamban és magamat okolva, aztán már eltökélten, hogy itt kell lenni valami magyarázatnak. Azt is megfigyeltem ez alatt a jó pár év alatt, hogy szinte mindig kialakul egy függőség a segítők/terapeuták és kliensek között, (ő tudja, majd ő megmondja, kioldja, kisegít, stb.) sokszor létrejön egy mester/tanítvány állapot, ami ellen meg kifejezetten tiltakoztam. Mindeközben kezdtem el az önmunkás életemet és találkoztam Andival. Végtelenül tetszik, ahogy Andi (szerintem egyedülálló módon) megmutatja a folyamatait, akár a saját életében, akár abban, ahogy a módszerekből kinyeri a lényegüket és integrálja őket. Az önmunkában kaptam meg először egy biztonságos hátteret és követést és ezzel együtt minden tudást ahhoz, hogy gyakorlatban, a mindennapokban én magam, önállóan csináljam.
Aztán kb. másfél éve a munkámban nem találtam már azt az örömöt, amit régen nyújtott, vágytam megújulásra, de ez valahogy nem jött el. A magánéletem összeomlott. És akkor jött az „Ami felmegy, annak le is kell jönnie” idegrendszeri-trauma tréning. Valamikor júniusban. Már a beharangozóban éreztem, hogy itt van a válasz a régen feltett kérdéseimre. Ééééés igen!!!!! Mintha egy kirakós játék utolsó részei kerültek volna a helyükre. A felismerés, hogy miért is cuppanunk vissza újra és újra ugyanarra a problémára. Nekem ez egy csodálatos - nem mondom, hogy mindig könnyű, sőt néha kifejezetten nehéz - út, de nem adnám semmiért!!! Azóta a mostani ÖnMunka képzési rendszer 4. szintjét végzem, és nekem konkrétan az ÉLETEMET adta vissza. Azóta ÉLEK. Azóta a saját testemben élek. Először érzem azt, hogy milyen valóban ÉLNI. Szóval, nagyon-nagyon drukkolok nektek és kívánok sok-sok magatokra rácsodálkozást, hogy mennyire csodálatosak is vagyunk, és sok-sok felismerését, megélést, testben és érzésben levést.”

„A kurzus leckéivel most picit megálltam. A nagy munkahelyi hajtás csak kapkodva engedne oda a géphez, azt pedig nem szeretném. Viszont nemsokára jön a téli szünet, s alig várom, hogy folytatni tudjam! Az eddigiek is olyan jó hatással voltak rám!!! Nem tudom megmondani pontosan, de ilyen békésnek és nyugodnak - talán a felnőtt koromra visszagondolva- még sohasem éreztem magamat! Szóval KÖSZÖNÖM, hogy ITT LEHETEK!”

„Andi, köszönet érte, hogy lehetővé tetted számomra ezt a belső utazást! Imádtam, hogy ennyire praktikus volt ez az egész! Hogy végre nem csak azt olvastam, hogy fogadd el, és szeresd magadat, hanem azt is, hogy miképpen tegyem azt meg!”

„Én is el kezdtem összefoglalni magamnak egy pár napja, hogy mennyi minden történt, történik velem itt az Andi által közvetített dolgok hatására. Ezúton is köszönöm, Andi! Nekem egy csodálatos karácsonyom volt a szüleim nélkül, Angliában, egy „idegen” családnál, akikkel olyan felszabadult tudtam lenni, mint odahaza soha. És békés, nevetős, poénkodós, story-mesélős, zongorázós, kép-nézegetős, fantasztikus megélésben volt részem, tele egy csomó apró ajándékkal, melyek mind Nekem szóltak!!! Figyeltek rám és olyan dolgokat kaptam, amiket szeretek!... Maximálisan hiszem, hogy egyfajta jutalomként alakítódott ez így, hogy végre nemet mertem mondani a szüleimnek és felvállaltam, hogy nem akarok hazamenni, és az állandó feszültségben, vitatkozásban lenni. Csodálatos volt, van. Persze nem sikerült még mindenben változtatnom, amiben szeretnék, de türelmes vagyok magammal, megértettem, hogy nem megy minden egyszerre... Annyi csoda történt mostanában velem, hogy.......oohhh!!! Már az is egy csoda, hogy türelmes vagyok magammal! Kívánom mindannyiónknak, hogy folytatódjon tovább ez a csoda az új évben is, hiszen látom, hogy mindannyiunknak olyan sokat ad! Még egyszer hálás köszönet Neked érte! BÉKÉSEN REAGÁLÓS, NEVETÉSBEN ÉS ÖRÖMÖKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET, ÉVEKET KÍVÁNOK MAGUNKNAK!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése