ÖnMunka Képzési Rendszer, Aktuális Tanfolyamok


ÖnMunka Képzési Rendszer, Aktuális Tanfolyamok
ÖNFELFEDEZÉS - ÖNKAPCSOLÓDÁS - ÖNFELNEVELÉS - ÖNGYÓGYÍTÁS
ÉRZELMI, TESTÉRZETI, BIOLÓGIAI, FIZIOLÓGIAI, GONDOLATI SZINTEN

Kedves Érdeklődő! Pár hónap alatt kiderült, hogy az ÖnMunka Új Képzési Rendszere EGYETLEN HOSSZABB FOLYAMATBAN szeretne megnyilvánulni, nem pedig szakaszokban. :) Hallgatva erre a belső sugallatra, 2018 márciusában indítom az első ilyen kurzust majd, ami 4 hónapos lesz, csak online. Videó felvételes képzésekkel, élő videókkal, és rengeteg audió gyakorlattal, jól követhető menetrenddel, FB zárt csoportos fórummal, az én folyamatos támogatásommal a csoportban.  Részletek hamarosan itt, látogass vissza.

Az eddigi rendszerről: 2010 óta több száz tréningnapot és több ezer egyéni konzultációs órát tartottam. Közben folyamatosan tanultam és tanulok, magamon is átengedve, gyakorlatban is megtapasztalva mindazt, amit továbbadok. Az évek során többféle képzési konstrukcióban dolgoztam, és most jutottam el az eddigi tapasztalataim és legfrissebb tanulmányaim ötvözésével a 2017 őszétől induló új, ÖnMunka képzési rendszerhez. Célom, hogy egy átfogó öntanulási, önfeldolgozási, önfelnevelési, öngyógyítási folyamatban vehessenek részt azok, akik már tudják, hogy a lényük nem 3 napos tanfolyamok hatására változik, hanem az önmaguknak való gyengéd, fokozatos, hosszabb elköteleződés következtében. Ehhez szeretnék keretet biztosítani. Részletesebben fogok majd még róla írni az elkövetkezendő hetekben, egyelőre a következőket lehet tudni.


Az ÖnMunka képzési rendszere az EMBERI LÉNY EGÉSZÉT átfogja. Elméletben és GYAKORLATBAN. Fiziológiai – biológiai szintet, agyat, idegrendszert, érzelmeket és testérzeteket, mentális - gondolati szintet, az elme működését, pszichológiai- és személyiségfejlődést, szellemi – spirituális szintet. A lehetséges sérülési pontokat és traumatizálódási lehetőségeket és különböző, sokat tesztelt és működőképesnek talált eszközöket ezek gyógyítására.

A legfőbb „eszközünk” ezen az úton a SAJÁT TESTÜNK, a legnagyobb hangsúly a testünkkel és a saját belső érzékelésünkkel való újrakapcsolódáson van. Azért „újrakapcsolódáson”, mert a sérüléseink hatására kisebb-nagyobb mértékben mindannyian elkülönülve, disszociációban élünk a testünktől, nem érezzük többé. És ha érezzük is, akkor is félünk tőle. Félünk szinte mindentől, ami a testünkben történik, érződik, kifejeződik, miközben ezek intelligens jelzések, nem hibák. Az elfojtás kultúrájában élünk hosszú generációk óta, mindent fejben szeretnénk megoldani, kényszeresen keresünk, agyonelemzünk, rohangálunk ide, rohangálunk oda, megtanulunk ilyen módszert, majd olyat, futunkfutunkfutunk. Hátha majd egyszer odaérünk. A fejünkben nem fogunk.

Amíg nem kapcsolódunk össze újra a fizikai szintű önmagunkkal, addig nem tudunk a legmélyebb szinten gyógyulni. A gyógyulás nem a fejben van, bármennyire is ezt halljuk régóta. Ha mély testérzékelési szinten gyógyulunk, azzal AUTOMATIKUSAN gyógyul az összes „fentebbi szint” is. ALULRÓL FELFELÉ. Ez olyasvalami, amiről hiába írok, mert szavakkal nem átadható maga a tapasztalati élmény. Amíg nem tanulod meg saját magadat biológiai-fiziológiai-testérzeti-érzelmi szinten érzékelni, addig mindig futni fogsz tovább. És ezt CSAK TE TUDOD MEGTENNI, CSAK TE VAGY KÉPES ÉRZÉKELNI ÉS ÉREZNI SAJÁT MAGADAT. Én szépen, szisztematikusan, kis lépésekben haladva meg tudom mutatni Neked, hogy hogyan csináld. Nem 2 nap alatt, nem is 2 hét alatt. Egy egész élet elfojtásai és disszociációja vár „visszacsinálásra”. Ezért is állítottam össze egy 4 szakaszú, egymásra épülő képzési rendszert, amit a saját tempódban végezhetsz el.

A lényed mélye réges-régóta vár rád, hogy végre ÖSSZEKAPCSOLÓDJ VELE, felfedezd, felismerd a csodálatosságát, intelligenciáját, és azt, hogy valójában egész életedben téged védett és szolgált. Nem megszerelni, kijavítani kell őt, azt már régóta próbálod, és az mind önerőszak. Én a gyengédség nyelvét tudom megtanítani neked, hogy végre ezen szólhass magadhoz. És ez főként nem a szavak nyelve. 30 évig én is erőszakoltam magam, elég nagy tapasztalatom van ezen a téren is... (Rólam itt olvashatsz többet.)

Számomra ez a VALÓDI ÖNISMERET. Ami nem marad meg az ismeret szintjén, hanem a gyakorlati megközelítés miatt mély megéléssé és tapasztalássá válik. Vallom, hogy az elmélet semmit nem ér gyakorlat nélkül. A gyakorlat pedig nem sokat ér anélkül az elmélet nélkül, ami által tudjuk is, hogy mit miért csinálunk, mi miből fakad, mi mit jelent ebben az elképesztően csodálatos és intelligens TELJES EMBER rendszerben. Látlak szeretettel ezen a csodás és időnként fájdalmas, kalandos felfedezőúton. Hallgass a ZSIGERI megérzésedre, kérlek, az tudja, merre menjél. 


ÖnMunka: Fiziológiai-Érzelmi-Testérzeti-Gondolati Ön-Kapcsolódás, Önfelnevelés és Ön-Gyógyítás GYAKORLATI MÓDON.

Helyetted senki nem képes érzékelni és ÉREZNI önmagadat fiziológiai, érzelmi és mély testérzeti szinten. A tested, idegrendszered, érzelmi és gondolati működésed INTELLIGENS egységet alkotnak, amit érdemes EGYSÉGESSÉGÉBEN megismerni és MEGTAPASZTALNI. Az ÖnMunka GYAKORLATI eszközeivel mély fiziológiai-biológiai-pszichológiai-érzelmi-testérzeti-gondolati önismeretre és öngyógyító készségekre tehetsz szert. Spiri, ezo sallangok nélkül.

Egy korábbi bejegyzésemet ajánlom még figyelmedbe egyfajta bevezetőként, de azóta még mélyült és integrálódott az ÖnMunka rendszere:

Valódi Önismeretről, Önfelnevelésről, Hiányról, Érett Személyiségről


KIFUTÓ TANFOLYAMOK - 2018 MÁRCIUSTÓL EGYETLEN 4 HÓNAPOS KURZUSSÁ ÁLLNAK ÖSSZE:

ÖNMUNKA KÉPZÉSI RENDSZER ELSŐ SZINT:

ÚJ ÖNMUNKA ALAPTANFOLYAM: 1 nap tréning élő vagy FB élő videó (felvétel) formában + 12 emailes „lecke" + 4 testérzékeléses gyakorlat + Zárt FB csoport

Jelentkezés emailben, telefonszámmal: andi.oravecz@gmail.com. Jelentkezéskor írd meg, hogy élő vagy táv formában szeretnél-e részt venni.

Az Alaptanfolyamot úgy is el tudod végezni, ha nem tudsz élőben jelen lenni. Az élő tréninget FB élő videón is fogom közvetíteni, illetve a rendszer megőrzi a videókat, így bármikor visszanézhetők később is. (A biztonság kedvéért audió felvételt is készítek. Illetve fontos lehet, hogy a videón csak én látszom, a résztvevők nem, és ez a felvétel nem a nyilvánosság számára készül, csak a csoportunknak.)

Az 1 napos tréningünkön a legfontosabb közös alapjainkat fektetjük le, interaktív formában, de senkivel nem dolgozom mélyen egyénileg, ez nem erről szól ezen a ponton.

Utána összesen 16 emailes leckét és gyakorlatot fogsz kapni, ezek között lesznek írásos és audió formátumúak is.

Ez egy nagyon komplex és alapvetően ÖNÁLLÓ TANULÁSI PROGRAM, amit – az élő tréningnap kivételével - mindenki a saját tempójában végez el. A kurzus része egy zárt Facebook csoport csak a résztvevőknek, ahol ott vagyok és támogatást nyújtok, amikor szükséges.

Az Alaptanfolyam témakörei:

Részvételi díj: 34.900 Ft (alanyi ÁFA-mentes) – Fizetés átutalással, amiről a jelentkezéskor kapsz részletes információt.

Jelentkezés telefonszámmal: andi.oravecz@gmail.com

Létszám: élő tréningen max. 8 fő, táv formában még max. 8 fő

Élő tréning helyszíne: Budapest, XIV. ker. Kalocsai utca

Ez a kurzus akkor való számodra, ha úgy ismered magad, hogy valóban el is sajátítod az ismereteket és elvégzed a gyakorlatokat. És csak ebben az esetben tudja azt nyújtani, amire ki van találva. Annak, hogy megvásárolod, utána nem csinálod meg, semmi értelme. Én is olyan emberekkel szeretek együtt dolgozni, akik elvégzik azt, ami a részükről elvégezhető. Márpedig ebben a programban, és a többi programban is minden darabka olyan, amit csak magad számára tudsz megnézni, felfedezni és GYAKOROLNI. Senki nem tudja helyetted megcsinálni, és soha nem is fogja tudni. Természetesen előfordul olyan, hogy valaki elakad, megtorpan a program folyamán. Ilyenkor, ha ezt jelzed felém, akkor tudok segíteni a továbbhaladásban, és a zárt FB csoportunk ereje is nagyon sokat segít.

Az Alaptanfolyam elvégzése után lehetőséged van Egyéni konzultációs csomagra. Az egyéni konzultációnak akkor van értelme, amikor ezen az erőteljes tanulási és gyakorlási folyamaton már átmentél, mert akkor az egyéni idődet már nem az alapvetésekkel kell töltenünk.

Az Alaptanfolyam után tovább folytathatod a csoportos-önálló tanulást és gyakorlást, egyelőre 2 szinttel. Ezekről lentebb olvashatsz.

Látlak szeretettel ezen a mély önfelfedező, önkapcsolódó, önmegértő, önfelnevelő úton, amennyiben úgy érzed, hogy itt a helyed. 


ÖNMUNKA KÉPZÉSI RENDSZER MÁSODIK SZINT: KIFUTÓ TRÉNING

AMI FELMEGY, ANNAK LE IS KÉNE JÖNNIE TRÉNING, avagy a Traumás Stresszválaszba ragadt idegrendszer a mai ember általános állapota:

1 nap tréning élő vagy FB élő videó (felvétel) formában + 22 emailes gyakorlat + Zárt FB csoport

Jelentkezés emailben: andi.oravecz@gmail.com

Tréning előfeltétele: ÖnMunka Alaptanfolyam (korábbról, illetve a későbbiekben az új forma is)

Az Ami Felmegy tréninget úgy is el tudod végezni, ha nem tudsz élőben jelen lenni. Az élő tréninget FB élő videón is fogom közvetíteni, illetve a rendszer megőrzi a videókat, így bármikor visszanézhetők később is. (A biztonság kedvéért audió felvételt is készítek.) Az 1 napos tréning után összesen 22 emailes gyakorlatot fogsz kapni, ezek között lesznek írásos és audió formátumúak is. 

Ez egy szintén nagyon komplex és ÖNÁLLÓ TANULÁSI PROGRAM, amit – az élő tréningnap kivételével - mindenki a saját tempójában végez el. A kurzus része egy zárt Facebook csoport csak a résztvevőknek, ahol ott vagyok és támogatást nyújtok, amikor szükséges.

Jelentkezés a tréningre kizárólag emailben: andi.oravecz@gmail.com. Jelentkezéskor írd meg, hogy ÉLŐ vagy TÁV formában kívánsz részt venni, a 22 napos mindenkinek ugyanaz, értelemszerűen.

Egy kis személyes: Pici korom óta a „mindigvanvalaminyavalyája” gyerekek közé tartoztam. Nem sorolom, és jó ideig nem is volt ez komoly, hisz minden gyereknek vannak ilyen olyan betegségei, ez természetes. De aztán a tinikorban kezdődött evési rendellenességek még rátettek erre jó néhány lapáttal, hiszen folyamatos kényszer alatt tartottam magam mind testileg, mind lelkileg. 20 éves koromra már számos krónikus jelleget mutató testi izével nyűglődtem, a depresszióm is csúcsra járt. Valahogy már akkor is úgy hittem, hogy a hagyományos orvoslás semmit nem tud kezdeni ezekkel a tünetekkel, így nem is mentem abba az irányba. A 90-es közepétől kezdtek elterjedni mindenféle természetgyógyászati vizsgálati módszerek, és az évek alatt több ilyenen is részt vettem, reménykedve, hogy majd a természetgyógyászat megoldja a testi problémáimat. Soha nem találtak óriási nagy gebaszt, és egy valamiben mindegyik felmérés megegyezett: A VEGETATÍV (AUTONÓM) IDEGRENDSZEREM NEM MŰKÖDIK JÓL. Hát, ez nekem akkor semmit nem mondott (és ők sem mondtak róla semmit, olyat meg főleg, hogy mit lehet ezzel kezdeni, meg nem is volt ezen akkora hangsúly), és egészen a közelmúltig váratott magára a valódi megértés, hogy mit is jelent ez, és hogy miért is van köze az összes testi és lelki tünetemhez. (Pici zárójel, hogy szinte az elejétől ott voltam az akkor még Újmedicina, ma Biologika háza táján, ami forradalmi megértést adott a testi „betegségekről” - értelmes biológiai különprogramokról. Csak épp nekem annyi különböző és krónikus volt ezekből, amik szindrómákba is tömörültek, hogy nem tudtam mindenben egyetérteni az ott tanultakkal, mert a saját tapasztalatom mást mutatott. Illetve régóta ott motoszkált bennem, hogy van itt még valami még alapvetőbb közös nevező, csak nem tudtam, mi lehet az.)

Ahhoz, hogy az emberi lény testi és lelki szinten egészséges legyen, a LEGALAPVETŐBB BIOLÓGIA SZINTJÉN EGYENSÚLYNAK kell lennie. Ez a legalapvetőbb biológiai szintünk az IDEGRENDSZER, melynek az ún. AUTONÓM/VEGETATÍV része érdekel most minket. Ennek a részünknek semmi köze a tudatos gondolkodáshoz, semmi. Ez a részünk nagyrészt állati – hüllő és emlős örökség – és úgy is működik. Anyatermészet. Totálisan ösztönös. És 100%-ig a túlélésünket szolgálja. Amikor egészségesen, egyensúlyban működik, akkor nagyon leegyszerűsítve felmegy, aztán lemegy. Aktivizálódik, majd megnyugszik. Veszély, fenyegetés, támadás, kihívás észlelésekor fel, hogy meg tudjunk küzdeni vagy el tudjunk menekülni, utána, ha elmúlik a veszély, akkor lemegy: visszaáll az alap egyensúlyi állapot. Erről láthattok itt egy ábrát: a sima szürke hullámvonal mutatja a szimpatikus és a paraszimpatikus idegrendszer egyensúlyi működését. Stresszhoromonok fel, srtresszhormonok le. Nem ragad be semmi az energetikai rendszerbe, az izmokba, szövetekbe, testbe. A vadon élő állatokban ez szépen így is folyik (a háziasított és állatkerti állatokban, illetve az emberben már nem, erről később).És van még egy mechanizmus, a lefagyás, amit akkor vet be a természet, ha úgy ítéli meg, sem elmenekülni, sem megküzdeni nem tudunk. Ez egy totál lekapcsolás, az utolsó esély a túlélésre, ha halottnak tettetjük magunkat. Ez a stresszválasz életmentő ugyan, de nagyon rövid időre van kitalálva. Nem arra, hogy az egész életünket ebben töltsük. Pedig sajnos úgy tűnik, hogy sok ember ebben a lefagyási válaszban benne ragad valamikor az élete során, FUNKCIONÁLIS LEFAGYÁSNAK nevezik ezt az állapotot. Számunkra az nagyon izgalmas, hogy az érzelmi traumáinkat gyerekként a legtöbben ezzel a válasszal éltük meg, és ki mennyire ragadt benne már akkor és azóta is.

Ez a hosszú idejű lefagyás azért lehetséges, hogy az emberben zavart szenved ennek a rendszernek az eredeti, természetes működése, amit az agyunk legmagasabban fejlett része, a neocortex, azaz agykéreg okoz. Ide tartoznak az értelmezési és jelentésadási funkcióink, melyek felül tudják írni a paraszimpatikus szakasz ösztönös lezajlását. Vagyis: a stresszhormon szintünk felmegy, de nem jön le. Vagy beragad az üss-vagy-fussba, vagy beragad a lefagyásba, vagy a kettő kombinációjába. Ez is látható a fenti ábrán. A piros vonal jelzi az egyensúlytalan működést és a fenti avagy lenti beragadást, míg a szürke vonal továbbra is az ideális egyensúlyi működést. És olvashatók azok a FIZIKAI ÉS LELKI TÜNETEK, amiket a hosszú távon stresszválaszba ragadt idegrendszer okoz, mivel ilyenkor a test NEM TUD REGENERÁLÓDNI:

ÜSS-VAGY-FUSSBA RAGADVA: Szorongás, pánik, hiperaktivitás, túlzott ijedtség, nyugtalanság, képtelenség az ellazulásra, hiperéberség, emésztési problémák, érzelmi elárasztottság, krónikus fájdalom, álmatlanság, ellenségesség, dührohamok.

LEFAGYÁSBA RAGADVA: Depresszió, tompultság, letargia, élettelenség, kimerültség, krónikus fáradtság, tájékozódási zavarok, elválasztottság érzete, disszociáció a testből, komplex betegség-szindrómák, fájdalom, alacsony vérnyomás, rossz emésztés.

És a kettő kombinációja is gyakori, ide-oda kapcsolgathat, akár egy napon, órán belül is. Elképzelhető, milyen kuszáltságban élünk emiatt. Plusz itt jön be az, hogy miért is tudnak bizonyos módszerek akár még nagyobb kárt okozni, mint jót és gyógyulást. Mert ún. újratraumatizációt okoznak, illetve nem szép fokozatosan, értőn közelítenek a rendszerhez és a tünetekhez, hanem bumm bele módjára, hátha sikerál majd belőle valami. Hát, sokszor még mélyebb beragadás sikerál. Nekem pl. teljes mellékvese kimerülés, krónikus fáradtság, hormonális felborulás, emésztőrendszeri káosz, durva ekcéma, kismedencei gyulladás és több hónapos letargikus állapot sikerált 2015 végén egy erős légzéses jógamódszerrel, nagyon fincsi volt. De igazából ennek köszönhetem, hogy eljutottam a neuropszichológiához, agykutatáshoz, az autonóm idegrendszer szerepéhez, a trauma mélyebb megértéséhez. És ahhoz, hogy miért is kell ALULRÓL FELFELÉ, vagyis a test felől haladni a gyógyulásunkban.

A TRAUMA és az IDEGRENDSZER elképesztő világának megismerése révén olyan belátásokat kaptam, amik abszolút hiányzó láncszemek az emberi lény működésének megértése, sebeinek begyógyítása, testi és lelki egészségének helyreállítása területén. Ennek a folyamatnak része a napi szintű finom, a legmélyebb testtudatosságot, idegrendszeri tudatosságot és szabályozást fejlesztő gyakorlatok végzése. Hihetetlen élmény, ahogy az egész életemet, testben levésemet egyre erőteljesebben áthatja és minden nap újabb és újabb felismerésekkel ajándékoz meg mind a saját életemet, mind pedig a klienseim állapotát illetően.

Mindennek erős előfutára volt az eddigi többéves testérzetes munka, de ez valami más. Egy még alapvetőbb szint. A legfinomabb szintű ráhangolódás az emberállati, fiziológiai, zsigeri, ösztönös működésekre.

Most több tudományosságot nem írok, nem is vagyok tudós és nem is leszek, csak egyszerűen lenyűgöz ez az egész. A saját egyszerű megértésemben tudok erről írni és beszélni, és így is építem bele a munkámba.

A LÉNYEG AZ, HOGY AZ ÉRZELMI, HANGULATI, HORMONÁLIS, IMMUNRENDSZERI ÉS FIZIKAI-SZERVI SZINTŰ EGYENSÚLYUNKHOZ AZ IDEGRENDSZEÜNKNEK KELL EGYENSÚLYBAN ÉS RUGALMASAN TERHELHETŐ ÁLLAPOTBAN LENNIE. ENNEK KULCSA PEDIG A TERMÉSZETES IDEGRENDSZERI VÁLASZAINK FOKOZATOS VISSZAHANGOLÁSA. A JÓ HÍR AZ, HOGY EZ MEGVALÓSÍTHATÓ.

Nem 2 nap alatt, nem is 2 hét alatt. Nem is feltétlenül teljes egészségi helyreállítással, hiszen, ha a rendszerünk már több évtizede elhangolódott, akkor mostanra nagy károsodást szenvedhetett a fizikai testünk. De a test regenerációs képessége csodálatos. És ha akár 2 évet erre szánunk az életünkből nagy türelemmel és egyre nagyobb fiziológiai tudatossággal, az már önmagában egy csodás folyamat. Én erre megyek. Örülök, ha velem tartotok.

Néhány csiribiri tudományos és biológiai fogalom és téma címszavakban, amikkel részletesen foglalkozni a tréningen és utána az online folyamatban. Annyira izgalmas, hogy jujj. J

Autonóm/vegetatív idegrendszer, szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszer, Polyvagal Elmélet, Nervus Vagus – Bolygóideg, dorzális és ventrális – háti és hasi (buta és okos) vagus, stresszválasz, stressz fiziológia, önreguláció és ko-reguláció, neurocepció, interocepció, bodyfulness, neuroszenzoros-érzékeléses gyakorlatok, orientációs válasz és orientációs gyakorlatok, stressz szervek kimerülése, krónikus fáradtság szindróma, krónikus betegségek (bél-, szív- és érrendszer, bőr, autoimmun, ízületi, hormonális, elhízás), pszichés állapotok: depresszió, szorongás, pánikbetegség, traumák típusai, traumatizálódás megelőzése, trauma feloldása, stb. stb.

TRÉNING CÉLJA: Ez a tréning nem a traumatikus energiák feloldásáról szól. A célunk ebben a körben az, hogy mély, GYAKORLATI fiziológiai-biológiai-idegrendszeri-testtudatosság érzékelési önismeretünk kezdjen kialakulni. Úgymond kapacitást növelünk: növeljük a testünk és az idegrendszerünk kapacitását arra, hogy BIZTONSÁGOSAN tudja majd később átengedni a régóta beragadásban levő energiákat. Anélkül, hogy megijedjünk bármitől. Az elméleti tudásanyagunk is arról szól, hogy megértsük ezeknek a folyamatoknak és a tüneteknek a TERMÉSZETESSÉGÉT, jelentését, így egyre közelebb merészkedhessünk hozzájuk. Gondolkodással mindez nem feldolgozható. A TEST A FŐNÖK, A TEST VEZET, vagyis a testünkkel való biztonságos kapcsolat kiépítése az alap. Az általános disszociált létünkből visszaérkezünk a fizikai valónkba, a testünkbe.

A KURZUS MELLÉ FONTOS OLVASMÁNY: Peter Levine, A tigris felébresztése (Érdemes már a kezdés előtt elolvasni, de a kurzus alatt fejezetenként is végigmegyünk rajta.)

EGYNAPOS ÉLŐ VAGY TÁV-VIDEÓ TRÉNING + 22 NAPOS ONLINE TRÉNING. Egynapos élő tréning a XV. kerületben (Tánya Háza, Budapest, 1155, Rubin u. 7.), sok nagyon fontos megértést és felismerést adó elmélettel és a legalapvetőbb gyakorlatokkal. Létszám max. 16 fő az élő tréningen. Az élő tréninget FB élő videón is fogom közvetíteni, illetve a rendszer megőrzi a videókat, így bármikor visszanézhetők később is. (A biztonság kedvéért audió felvételt is készítek.) De nyilván fizikailag élőben érdemesebb ott lenni. Utána pedig emailes formában fogok nektek napi rövid gyakorlatokat, audiókat és írásos formájúakat küldeni. Illetve egy zárt FB csoportunk is van, ahol ott vagyok Veletek, lehet kérdezni, megosztani, amiből rengeteget lehet tanulni.

A tréning audio felvételét már másnap elküldöm azoknak, akik így szeretnének részt venni a programban. Nem baj, ha nem csinálja valaki minden nap meg az aktuális gyakorlatot, mert MINDENKINEK MÁS LESZ A TEMPÓJA. Az egész program úgy lesz összeállítva, hogy a gyakorlatok hosszú távon beépülnek az életetekbe, újra meg újra ismételhetők. Amint befejezi valaki az első kört, érdemes lehet újrakezdeni. Sőt, akár egy harmadik kört rárakni. Egyre zsigeribb lesz az egész. A napi szintű bármilyen kicsi gyakorlás a lényeg. És nem kell nagy dolgokra gondolni, sőt. Pici, finom, gyengéd dolgokat fogunk tanulni és gyakorolni, egymást motiválva. Aminek óriási ereje van.

Ez egy hosszabb távra szánt valami, mert az idegrendszerünk annyira szétzilált állapotban van, ez által a hormonrendszerünk, bélrendszerünk, érzelmi rendszerünk, mindenféle rendszerünk, hogy türelmesen, szépen érdemes gyakorolgatni. Ez is mindenkinek más tempóban fog történni.

Jelentkezési határidő:

Részvételi díj: 29.900 Ft (alanyi ÁFA-mentes) 

Jelentkezés a tréningre kizárólag emailben: andi.oravecz@gmail.com

Látlak Benneteket szeretettel ezen a kalandos Utazáson! J

ÖNMUNKA KÉPZÉSI RENDSZER HARMADIK + NEGYEDIK SZINT: KIFUTÓ TRÉNING

AMI FELMEGY, ANNAK LE IS KÉNE JÖNNIE – HALADÓ, FELDOLGOZÓ TRÉNING: 6 Facebook Élő videó tréning + 30 emailes gyakorlat + Zárt FB csoport
Jelentkezési határidő:

Jelentkezés kizárólag emailben: andi.oravecz@gmail.com

Előfeltétel: ÖnMunka Első és Második szint

A Haladón folytatjuk azokkal, akik mennének még mélyebbre önmagukban és megmozgatódnak a következő témákban: 

·         ellenállással való munka
·         egészséges agresszió
·         dühvel és haraggal való munka
·         egészséges önvédelem, határok kijelölése
·         egészséges menekülési válasz
·         szégyennel való munka
·         a testbe-idegrendszerbe ragadt befejezetlen üss-fuss ciklusok lezárása, találkozás a lefagyással
·         kijövés a lefagyásból
·         mély testérzetes munka, átélt érzet
·         további finom testtudatosság gyakorlatok
·         ésmiegymás.

Ehhez fontos az, hogy a mostani folyamatotokat végigvigyétek, úgy tudjátok BIZTONSÁGOSAN megtartani magatokat az intenzívebb energiákban is. Ezért is a fokozatosság. Eddig úgymond kapacitást növeltünk, hogy a testünk és az idegrendszerünk képes legyen átengedni az erőteljesebb energiákat. Illetve olyan tudásanyagot kaptatok, ami által megérthető és megtapasztalható, hogy semmi félnivaló nincs semmilyen fizikai energiától. Minden energia INTELLIGENS, az idegrendszer különböző állapotait pontosan mutató JELZÉS. Ha megtanulunk navigálni ebben az elképesztő biológiai rendszerben, akkor már hálásak vagyunk a testi szintű – fiziológiai- biológiai jelzéseiért is.

Egyik résztvevőnk tapasztalata: Egyre izgalmasabb felismerés, hogy mennyire csak fejben (gondolataimban, intézendőkben, feladatokban) élek. Most, hogy többször és többször kitekintek a fejemből a testembe, felfedezem, hogy mennyi mindenem van ezeken kívül, plusz azon kívül, ami fáj (mert leginkább úgy érzem, erre vagyok figyelmes, ezt érzem). Egy csodának élem meg a testem, amit eddig teljesen figyelmen kívül hagytam.”

Addig is érdemes újra végigmenni a korábbi gyakorlatokon, már egy egész más mélységben fogjátok megélni a folyamatot. És így még erőteljesebb készenléti állapotban vághattok bele a folytatásba.

Látlak Benneteket szeretettel a folytatáson.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése