2014. szeptember 1., hétfő

Te Kinek Akarsz Megfelelni az Életeddel? – Munka Önvizsgálat Videó KativalA MagNet Házas rendezvényünkön a bevezető után három Munkát végeztem el bátor résztvevőkkel, akik vállalták, hogy a történetük majd nyilvánosságra kerül. Ezúton is köszönet nekik, jelen esetben Katinak, aki a ma megosztásra kerülő második Munka önvizsgálatunk főszereplője. (Javaslom, hogy ha új vagy a Munkában, először nézd meg ezt a Bevezető előadást. És a Magnetes napunk első Munka önvizsgálatát itt tudod megnézni, ebben Mónival dolgoztam, Hűtlenség, Átverés, Párkapcsolat témájában.)

Kati története alapvetően a mindannyiunkban így vagy úgy működő megfelelési vágyunkról szól. Aminek gyökerénél saját ön-nem-elfogadásunk áll. És ki hol érzékeli az életében, hogy valaki „odakint” nem fogadja el úgy, ahogy van.

Nagyon szerettem a Katival való Munkát, mely nem egy „klasszikus” Ítélkezőlap-feldolgozás lett végül; elég sok irányba kikalandoztunk az eredeti helyzetből, de úgy vélem, ez extra ízekkel gazdagította önvizsgálatunkat. Szóba kerültek például az ideálok: az ideális élet, az ideális unoka, nagymama, ideális test, kövérség, soványság. Megnézhettük, mennyire képesek ezen elképzeléseink szinte tönkretenni az életünket, mennyire nem hagyják, hogy felfedezzük saját és más emberek egyediségét.

Amikor valakivel egyéniben dolgozom, sokkal fókuszáltabb Ítélkezőlapot töltetek ki vele úgy, hogy már eleve közösen nézünk bele a kiválasztott helyzetbe, melyben segítek őt benne tartani elegendő ideig, míg felbukkannak a valóban „ütős” hiedelmek. Erre itt a rendezvény természete miatt nem volt lehetőség, abból főztünk, amink volt. Egyébként jellemzően előfordul, hogy az emberek nem tudják még fókuszáltan elcsípni az adott élethelyzetben működő gondolatokat, hiedelmeket, ehhez is gyakorlatra van szükség. Előfordul, hogy rohanva, hevenyészve, 2 perc alatt összedobnak egy Ítélkezőlapot, pedig a Munkának már ez az első lépése is meditáció.

Ha szeretnéd az én vezetésemmel megtanulni, hogyan végezd önállóan is hatékonyan a Munkát, várlak szeretettel a Munka Alapcsomagon, szeptember 13-14-én. Két kiscsoportos nap és utána egy egyéni konzultáció alkotja ezt a csomagot. Jelentkezési határidő: szeptember 5. Részleteket itt találsz, görgess lejjebb a feljövő oldalon, várunk szeretettel.

Az önálló Munkavégzéshez itt találsz minden szükséges anyagot.És akkor a Katival végzett Munka videója, kellemes elmélyülést hozzá.
Byron Katie Munka-Módszere Alapképzési Csomag
2014. szeptember 13-14. (Jelentkezési határidő: szeptember 5.) Részleteket itt találsz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése